ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανατροπή για Κάτσε, νέες συζητήσεις για Παναθηναϊκό

Ανατροπή για Κάτσε, νέες συζητήσεις για Παναθηναϊκό

Νέος κύκλος επαφών έχει ανοίξει για τον δανεισμό του Έργκους Κάτσε στον Παναθηναϊκό, που έχει δικαίωμα να τον "κλείσει" μέχρι το τέλος της εβδομάδας, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του.

Πάλι... έρχεται πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος - εν αντιθέσει με τον Γιάννη Μυστακίδη - έχει "κοπεί" από το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ΠΑΟΚ.

Η πλευρά του παίκτη, παίζοντας διαμεσολαβητικό ρόλο μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, οι οποίοι τα είχαν "σπάσει" πριν από δέκα ημέρες, έχει ανοίξει και πάλι δίαυλο επικοινωνίας, προκειμένου τελικά ο 25χρονος διεθνής Αλβανός μέσος να φορέσει και πάλι την πράσινη φανέλα.

Συζητήσεις έγιναν και χθες, αλλα αναμένεται να πολλαπλασιαστούν από σήμερα, καθώς ο Παναθηναϊκός πολλά περιθώρια δεν έχει λόγω των περιορισμών στις μεταγραφές. Επειδή έχει δικαίωμα μόνο για δύο ανανεώσεις συμβολαίων και η πρώτη έχει ήδη γίνει (Χρήστος Δώνης), μπορεί να κλείσει τον Κάτσε μέχρι την 30ή Ιουνίου, όταν δηλαδή λήγει τυπικά το τρέχον συμβόλαιό του.

Όλα θα κριθούν από τη... διάθεση του ΠΑΟΚ. Αν αλλάξει γνώμη ο Δικέφαλος του Βορρά μετά και τις εκλογές της ΕΠΟ, στις οποίες τελικά ο Παναθηναϊκός που ψήφισε "λευκό" δεν επρόκειτο να στηρίξει υποψήφιο από την πλευρά της ΑΕΚ (η οποία τελικά δεν "κατέβασε" υποψηφιότητα απέναντι στον Βαγγέλη Μπαταγιάννη), η χρυσή τομή θα βρεθεί. Δηλαδή θα συμφωνήσουν οι δυο ομάδες για το "μοίρασμα" του συμβολαίου του Κάτσε, ύψους 400.000 ευρώ ετησίως.

Αν ο ΠΑΟΚ επιμείνει στο... χάσμα με τον Παναθηναϊκό, τότε ο 25χρονος μέσος, ένας από τους καλύτερους παίκτες του Τριφυλλιού στον β' γύρο του περυσινού πρωταθλήματος, θα αναζητήσει εκ νέου ομάδα στο εξωτερικό, όπου θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ