ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Υπογράφουμε την Δευτέρα"

Αναστασίου: "Υπογράφουμε την Δευτέρα"
Αναστασίου

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό και ξεκαθάρισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει τους πράσινους

"Δεν θέλω να πω πολλά. Από την πρώτη μέρα που βγήκαν κάποια πράγματα όσον αφορά τις επαφές με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, είχα ξεκαθαρίσει πως δεν θα μιλήσω μέχρι να έχουε οριστικές εξελίξεις", είπε αρχικά στην Goal News και συνέχισε:

"Γνωρίζω ως τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν δηλώσεις μου σε δύο ολλανδικά μέσα. Η αλήθεια είναι πως κάποια πράγματα αποτυπώθηκαν με ισχυρή δόση υπερβολής και όχι στη σωστή τους διάσταση κι αυτό θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν και μετά... καλά να είμαστε θα έχουμε την ευκαιρία να πούμε περισσότερα".

Διαβάστε επίσης για τη νίκη των πράσινων με 3-2 επί της Βέροιας, το πανό για Βγενόπουλο, Πατέρα

Για το πότε αναμένεται να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, είπε: "Έχουμε κάνει συζητήσεις με τον κ. Αλαφούζο και με άλλους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Πολύ απλά διότι δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια. Κι όσο δεν υπάρχουν υπογραφές, είναι πάγια αρχή μου πως δεν μπορείς να μιλάς για κάτι “τελειωμένο”. Θα γίνει μία συνάντηση σύντομα και πιστεύω θα έχουμε τις οριστικές εξελίξεις".

Τέλος για το αν είναι έτοιμος για τη νέα του πρόκληση, δήλωσε: "Πάντα είμαι έτοιμος. Και από πλευράς προετοιμασίας-συνεργάτες κλπ.- και από ψυχολογικής πλευράς".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ