ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα σας χρειαστώ όλους"

Αναστασίου: "Θα σας χρειαστώ όλους"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στην σύντομη ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στην επιστροφή στις προπονήσεις ζήτησε από όλους να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό.

Μια εβδομάδα γεμάτη να ξεκουραστούν, να ηρεμήσουν, να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και κυρίως να περάσουν τις γιορτές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα είχαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Από την Δευτέρα όμως επανήλθαν στις προπονήσεις και ξεκίνησαν ουσιαστικά την προετοιμασία τους αρχικά για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό και εν συνεχεία για το δεύτερο μισό στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού την Δευτέρα το πρωί πέρα από τις καθιερωμένες και κλασικές ευχές δεν θέλησε να πει πολλά στους παίκτες και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι σε αυτό το δεύτερο μισό που έρχεται θα τους χρειαστεί όλους.

Ο 40χρονος προπονητής είπε αρχικά: "Χρειαζόμασταν ένα διάλειμμα όλοι μας καθώς δουλεύουμε σε φουλ ρυθμούς από τον Ιούλιο και ελπίζω να ξεκουραστήκατε. Όλοι θα χρειαστείτε στην συνέχεια και σας θέλω όλους να συνεχίσετε με τον ίδιο ζήλο και την ίδια προσπάθεια".

Ο Αναστασίου δεν μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και δεν θέλησε εν γένει να πει τίποτα παραπάνω σε αυτή την πρώτη προπόνηση.

Το πρόγραμμα

Εν συνεχεία ανακοίνωσε και το πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει διπλή προπόνηση την Τρίτη, παραμονή πρωτοχρονιάς, με την πρώτη να είναι στις 10.30π.μ. και την δεύτερη στις 3.30μ.μ. έτσι ώστε από το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού να είναι ελεύθεροι.

Αυτό καθώς και την Τετάρτη, ανήμερα της πρωτοχρονιάς, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό και θα επανέλθουν για προπονήσεις την Πέμπτη το πρωί ενώ τόσο οι προπονήσεις της Παρασκευής αλλά και του Σαββάτου θα είναι επίσης πρωινές.

Ζυγαριές στο Κορωπί

Εν τω μεταξύ όπως αναμενόταν την Δευτέρα το πρωί περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι ζυγαριές με τις οποίες ο Αναστασίου και οι συνεργάτες του θέλησαν να τσεκάρουν τους πράσινους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κανείς δεν ξέφυγε και όλοι ήταν μέσα στα επιτρεπτά όρια.

Αυτός που ξεχώρισε στην επιστροφή των πράσινων στις προπονήσεις ήταν ο Γκόρντον Σίλντενφελντ και το νέο λουκ του Κροάτη με τον 28χρονο άσο να έχει ξυρίσει όλο το κεφάλι προκαλώντας εντύπωση σε όλους τους συμπαίκτες του που δεν τον είχαν δει ξανά έτσι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ