ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα φέρουμε παίκτη μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει"

Αναστασίου: "Θα φέρουμε παίκτη μόνο αν είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου με τον Ηρακλή Ψαχνών υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός αρχικά θα καλύψει εκ των έσω την αποχώρηση του Φιγκερόα και τον Γενάρη θα αποκτήσει παίκτη μόνο αν είναι σίγουρο ότι θα βοηθήσει. Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα και όσους έπαιξαν κόντρα στον Ηρακλή.

Η αποχώρηση του Λουτσιάνο Φιγκερόα και η αντικατάσταση του μονοπώλησε και το ενδιαφέρον της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ήταν το πρώτο ματς Κυπέλλου με μια ομάδα αρκετά δύσκολη αμυντικά. Την παρακολουθήσαμε ζωντανά και εγώ και ο κ. Ρούτερ και είδαμε το τελευταίο τους παιχνίδι. Ξέραμε όσο περνούσε η ώρα και δεν πετυχαίναμε γκολ θα είχαμε δυσκολίες. Ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε γκολ στο α' ημίχρονο.

Είπαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο στο β'΄ημίχρονο. Να εκμεταλλευτούμε την κούραση των Ψαχνών. Ποντάραμε και ότι είχαμε πολλά νέα παιδιά που θα ήθελαν να δείξουν κάτι. Είχαμε ένα εκρηκτικό πεντάλεπτο. Μετά κατεβάσαμε ταχύτητα κάτι που δεν περίμενα. Το καταλαβαίνω ότι υπήρχε η ασφάλεια του 3-0 αλλά εμείς θέλουμε και στα 90 τον ίδιο ρυθμό.

Ήταν λίγο περίεργη εικόνα να είναι σχεδόν άδεια η Λεωφόρος αλλά το βιώσαμε και με τον ΠΑΣ και το συνηθίσαμε. Προσπαθούμε, έχουμε σκαμπανεβάσματα, είχαμε και μια απώλεια μέσα στην εβδομάδα αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Το ρόστερ συμπληρώθηκε πολύ αργά αλλά η εικόνα της ομάδας με εξαίρεση το ματς με τον Απόλλωνα όπου ήταν άσχημη, είναι καλή μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό. Πάντα είναι δύσκολο όταν κάποια παιδιά δεν έχουν χρόνο συμμετοχής αλλά για μας σημαντικό όλοι ετοιμοπόλεμοι. Είχαμε πει μικρό ρόστερ και με κάποια παιδιά από την Κ20. Από όσους έπαιξαν έμεινα ικανοποιημένος. Κάποιοι δεν είχαν τον κατάλληλο ρυθμό".

Σε ερώτηση για την αποχώρηση του Φιγκερόα και πως θα καλυφθεί το κενό είπε:

«Στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του πρωταθλήματος δεν μπορούμε να φέρουμε άλλο παίκτη οπότε αναγκαστικά θα πάμε με το υπάρχον ρόστερ. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα.

Ο Καρέλης είναι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά το σημαντικό είναι η διάρκεια. Μας ενδιαφέρει η σταθερότητα. Έχουμε κάποιο χρόνο στη διάθεσή μας και θα έχουμε συζητήσεις με τη διοίκηση να δούμε τι θα υπάρχει στην αγορά. Πάντα τον Ιανουάριο είναι λίγο περίεργη η αγορά και θα φέρουμε παίκτη μόνο εάν είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνουμε αλλιώς".

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στην θέση του Φιγκερόα απάντησε;
"
Είναι τελείως διαφορετικά. Είμαι πολύ συναισθηματικός και τα χρήματα δεν έπαιζαν ρόλο. Ήταν ένας παίκτης σημαντικός για μας. Η εισήγηση η δική μου ήταν να μην φύγει".

.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ