ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Τέτοια ματς πρέπει να τελειώνεις"

Αναστασίου: "Τέτοια ματς πρέπει να τελειώνεις"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός νίκησε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ και έστρεψε την προσοχή του στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Το παιχνίδι είχε όλες τις προοπτικές να εξελιχθεί σε ένα άνετο βράδυ για τον Παναθηναϊκό, αλλά η επικράτηση απέναντι στ Βέροια ήρθε με ένα σχετικό άγχος.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξήγησε ότι το σκορ αδικεί την ομάδα του, ωστόσο παραδέχτηκε ότι το ματς έπρεπε να είχε κριθεί νωρίτερα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού: Θέλαμε μετά τη διακοπή να αρχίσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα τη νίκη η διακοπή δεν μας βοήθησε καμία ομάδα. Μπήκαμε δυνατά ελέγξαμε το ματς και ειδικά σε όλο το ματς η εικόνα μας ήταν αυτή δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ χωρίς να υπάρχει λόγος στιγμή αδράνειας μετά κυριαρχήσαμε δεν είχαμε πρόβλημα αυτό που μετράει είναι η νίκη και συνεχίζουμε για το ματς της Πέμπτης στο Αγρίνιο.

Για τα ματς που ακολουθούν με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης: Κάθε ματς για εμάς δεν είναι εύκολο. Από εκεί και πέρα, είναι μία δύσκολη έδρα και δεν θέλω να πω κάτι συγκεκριμένο. Σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο. Θα κάνουμε αυτό που μπορούμε καλύτερα και θα ψάξουμε τη νίκη.

Για το τι έλειψε και δεν ήρθε μία πιο άνετη νίκη: Δεν θα έλεγα ότι έλειψε κάτι. Το γεγονός ότι δεν σημείωσε ένα γκολ δεν σημαίνει κάτι. Ποδόσφαιρο παίζει και ο αντίπαλος. Δεν τους δώσαμε δικαίωμα μετά το 2-1 να μας απειλήσουμε. Σίγουρα, αυτά τα ματς όταν έχεις προοπτική να πετύχεις και άλλα γκολ πρέπει να το κάνεις. Ίσως δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Δεν ξέρω και αν τα οφσάιντ ήταν όλα. Τα θεωρώ υπερβολικά αλλά οι επόπτες ξέρουν καλύτερα.

Για τη μη χρησιμοποίηση των Σίλντενφελντ και Μέντες: Η ομάδα έχει δύσκολα παιχνίδια, έχει βάθος στο ρόστερ και εγώ έχω στο μυαλό μου όλα τα ματς ως τα Χριστούγεννα. Πρέπει να βρω χρόνο να ξεκουράσω κάποιους και να δώσω παιχνίδια σε κάποιους άλλους. Ήταν επιλογή να μην αρχίσουν και τους άφησα να ξεκουραστούν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ