ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Πονηρό το σκορ"

Αναστασίου: "Πονηρό το σκορ"
INTIME SPORTS

Στα διαφορετικά πρόσωπα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στα δυο ημίχρονα εστίασε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος πρόσθεσε ότι στη ρεβάνς της Αθήνας χρειάζεται επιπλέον προσοχή.

Εν μέρει ικανοποιημένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Αναστασίου, αφού ήθελε ένα γκολ για να συμπληρωθεί η καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού. Πάντως, έκανε και παράπονα για τον κακό αγωνιστικό χώρο...

"Θα έλεγα ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι σε ένα απίστευτα κακό γήπεδο. Στο πρώτο μέρος από πλευράς οργάνωσης ήμασταν καλά αλλά κάναμε λάθη στις μεταβιβάσεις. Πρέπει να … σπάσαμε ρεκόρ! Μάλιστα, δεν ήμασταν τόσο αποφασιστικοί. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε και μόνο ο Παναθηναϊκός ήταν μέσα στο γήπεδο. Χάσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη.

Όμως, όταν δεν σκοράρεις, το σημαντικό είναι να μη χάσεις. Επιστρέφουμε στην Αθήνα με το 0-0 που είναι καλό, αλλά και πολύ επικίνδυνο. Χρειάζεται προσοχή στη ρεβάνς, αλλά έχουμε πέντε μέρες για να δούμε σε τι κατάσταση θα είμαστε εμείς και ο αντίπαλός μας και το γήπεδο θα είναι πολύ καλύτερο για να κάνουμε το παιχνίδι μας" ανέφερε αρχικά .

Κατόπιν, τόνισε:
"Στη ρεβάνς χρειαζόμαστε γκολ, ηρεμία και υπομονή. Κάναμε ανάλυση του τρόπου παιχνιδιού της Σταντάρ, ξέραμε τις δυνατότητές της και προσπαθήσαμε να τους περιορίσουμε. Η τακτική μας προσέγγιση ήταν πολύ καλή, όμως, δεν σκοράραμε. Θέλουμε γκολ στη ρεβάνς. Έχοντας την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου και με τον κόσμο στο πλευρό μας, το επόμενο ματς θα είναι διαφορετικό".

Κλείνοντας, ανέφερε:
"Το σκορ είναι πονηρό. Χρειάζεται ωριμότητα και υπομονή στο παιχνίδι μας. Το γήπεδο θα μας βοηθήσει γιατί θα παίξουμε πιο γρήγορα και από εκεί και πέρα θα είναι θέμα θέλησης και προσοχής στις λεπτομέρειες. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα και ευτυχώς δεν τιμωρηθήκαμε. Ένα από τα σημερινά μας λάθη, είναι ότι δεν καθαρίσαμε από σήμερα. Αξίζουν, ωστόσο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδειξαν επαγγελματισμό και σωστή συμπεριφορά σε δύσκολες στιγμές και καταστάσεις".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ