ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός"

Αναστασίου: "Όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός"
INTIME SPORTS

Γκάζια από τον Γιάννη Αναστασίου στην προπόνηση του Σαββάτου με τον 41χρονο τεχνικό να μιλάει με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του για την ήττα από την Εστορίλ.

Η ήττα της Πέμπτης από την Εστορίλ και κυρίως η εικόνα των πράσινων που ήταν απογοητευτική έχει μείνει στον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος στην προπόνηση του Σαββάτου θέλησε να φέρει όλους τους παίκτες προ των ευθυνών τους, ακόμα και όσους δεν ταξίδεψαν στην Πορτογαλία και τους μίλησε χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο 41χρονος τεχνικός ζήτησε από όλους να κάνουν την αυτοκριτική τους, όπως την έχει κάνει και αυτός όπως σημείωσε και τόνισε ότι από εδώ και στο εξής όσοι δεν μπορούν να κάνουν αυτά που λένε στην προετοιμασία ενός αγώνα τότε θα μένουν εκτός.

Ο Αναστασίου μίλησε και στους ποδοσφαιριστές του για την χειρότερη εικόνα των πράσινων από την στιγμή που βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο και ζήτησε από τους πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές να βάλουν πλάτη και να βοηθήσουν ώστε η ομάδα να αρχίζει να αλλάζει άρδην το αγωνιστικό της πρόσωπο.

Αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είπε στους παίκτες του μεταξύ άλλων:

"Η εικόνα που δείξαμε στο ματς με την Εστορίλ ήταν πάρα πολύ κακή και δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκού και ούτε φυσικά ήταν εμφάνιση που μας τιμάει σαν ομάδα. Να ξέρετε ότι όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε".

Και συνέχισε λέγοντας:

"Για αυτό και όλοι πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας για τα λάθη τα οποία έχουμε κάνει. Όπως την έχω κάνει εγώ την αυτοκριτική μου έτσι πρέπει και εσείς να κάνετε την δική σας.

Επειδή βλέπω όμως να επαναλαμβάνονται ανάλογα λάθη που έχουμε κάνει και σε άλλα παιχνίδια από εδώ και πέρα θέση στην ομάδα θα έχουν όσοι ακολουθούν αυτά που λέμε πριν από το παιχνίδι και μπορούν να τα εφαρμόσουν στα ματς. Όσοι δεν μπορούν θα μένουν εκτός".

Ο Αναστασίου ολοκλήρωσε την ομιλία του αναφερόμενος και στην πίκρα του κόσμο του τριφυλλιού που όπως σημείωσε είναι κάτι που δεν αξίζει:

"Έχουμε πικράνει τους οπαδούς μας με την εμφάνιση που κάναμε στην Πορτογαλία. Μας έχουν στηρίξει όλο αυτό το διάστημα αλλά εμείς τους πικράναμε κάνοντας την χειρότερη μας εμφάνιση από την ημέρα που είμαι στην ομάδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ