ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ικανοποιημένος από τον ζήλο και τη δουλειά"

Αναστασίου: "Ικανοποιημένος από τον ζήλο και τη δουλειά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου παρά την ήττα και από την Γάνδη είδε κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι των πράσινων ενώ στάθηκε κυρίως στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου μετά το φιλικό με την Γάνδη λέγοντας πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές υπερέβαλαν εαυτούς και τονίζοντας ότι το Τριφύλλι θα είναι πολύ καλύτερο με τις προσθήκες στο ρόστερ του.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Όχι ότι στο ματς με την Ανόρθωση παίξαμε άσχημα. Είναι σημαντικό ότι έχουν δεχτεί τρομερή πίεση και ψυχολογική. Έχουν τρομερό βάρος ενώ δέχονται και βάρος στο φύσικαλ γκέιμ. Έχουν δεχτεί αρκετή ένταση που δεν είναι συνηθισμένοι. Τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατό να κρατήσουν το όνομα του Παναθηναϊκού ψηλά. Δεν είχαμε πολλές επιλογές στο σημερινό ματς επειδή ο Μπαϊράμι δεν μπόρεσε να παίξει. Ο Λαγός έβγαλε ένα πρόβλημα στο ζέσταμα και ο Κουτρουμπής για τον γνωστό λόγο δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Επίσης ο Ρισβάνης είχε προβλήματα στην διάρκεια του αγώνα. Όσοι έπαιξαν έκαναν το καλύτερο δυνατό".

Είδαμε κάποια νεαρά παιδιά να κερδίζουν τις εντυπώσεις, εσείς τι στοιχεία έχετε δει από αυτούς; "Υπάρχουν κάποια παιδιά που έχουν δείξει κάποια στοιχεία. Όπως είπα έχουν τρομερή πίεση και δεν είναι τόσο εύκολο. Καλό θα ήταν όταν γυρίσουμε με το υπόλοιπο σταφ να δούμε τι έχουν κάνει τα παιδιά αυτές τις δυο εβδομάδες και να δούμε πως θα συνεχίσουν. Όλα τα παιδιά θα πάρουν τις ευκαιρίες τους και θα πρέπει να συνεχίσουν να παίζουν με τον ίδιο ζήλο στην διάρκεια της χρονιάς".

Τι να περιμένει ο κόσμος του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν;
"Με την εικόνα που είχαμε σαν ομάδα στο ματς με τη Γάνδη είδαμε κάποια θετικά μηνύματα. Είχαμε σωστή ανάπτυξη και προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό και σωστό ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε το ρόστερ μας συμπληρωμένο θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Αξίζουν πολλά μπράβο στα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ