ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Είδα πολλά και ευχάριστα"

Αναστασίου: "Είδα πολλά και ευχάριστα"
Αναστασίου INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του από την απόδοση των παικτών του στην φιλική αναμέτρηση με την Βιτορούλ στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'', εν όψει της συνέχειας της σεζόν.

Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν άφησαν την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη στο φιλικό με την Βιτορούλ, με τον Γιάννη Αναστασίου να δηλώνει ικανοποιημένος από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο του ''Απόστολος Νικολαΐδης''.

'Είδα πολλά και ευχάριστα κατά την διάρκεια του αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά για να δούμε την κατάσταση τους.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, είχε ρυθμό γιατί ο αντίπαλος ήρθε να παίξει μπάλα, ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο χάρηκε την αναμέτρηση και εμείς είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε''είπε αρχικά ο Γιάννης Αναστασίου.

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Τριφυλλιού ρωτήθηκε για την παρουσία του Μπερίσα, σχολιάζοντας: ''Ξέρετε ότι δεν θέλω να μιλάω για συγκεκριμένους παίκτες, θεωρώ ότι συνολικά είχαμε καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Σε κάποια σημεία όμως θέλουμε βελτίωση''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ