ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: ''Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια''

Αναστασίου: ''Ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια''
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ότι η νίκη απέναντι στον ΟΦΗ ήταν σημαντική για ψυχολογικούς λόγους, όμως τόνισε ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την αντίδραση τους όταν το "τριφύλλι" είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Η νίκη στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ έχει τονώσει την ψυχολογία των παικτών του Παναθηναϊκού, εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει και ο Γιάννης Αναστασίου, όμως στην προπόνηση της Δευτέρας ξεκαθάρισε ότι είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα όχι από την εμφάνιση.

'Ναι μεν νικήσαμε αλλά δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η νίκη ήταν σημαντική για την ψυχολογία μας, όμως μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα'',είπε αρχικά ο τεχνικός των "πράσινων".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα σημεία που περίμενε να δει καλύτερη αντίδραση από τους παίκτες: ''Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στις αρχές του β' ημιχρόνου, όμως εμείς δεν πιέσαμε όπως έπρεπε όταν είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα. Είχαμε 70% κατοχή της μπάλας, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που μπορούσαμε'',τόνισε ο 40χρονος τεχνικός.

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου έκανε και μια σύντομη αναφορά στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με τον Εργοτέλη: ''Μετά τον ΟΦΗ ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε''.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ