ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Θα ξαναχτίσουμε την ομάδα με τις σωστές προσθήκες"

Αναστασίου: "Θα ξαναχτίσουμε την ομάδα με τις σωστές προσθήκες"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου βραβεύθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της περσινής χρονιάς στην Super League και σε δηλώσεις του μετά το τέλος αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην επόμενη χρονιά και τις προσθήκες που θα υπάρξουν.

Το καλύτερο για το τέλος φύλαγε ο Γιάννης Αναστασίου στην διάρκεια της εκδήλωσης των βραβείων ΠΣΑΠ με τον τεχνικό του Παναθηναϊκού να μιλάει ζωντανά στην κάμερα της "NOVA".

Ο 42χρονος προπονητής αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην επόμενη χρονιά του τριφυλλιού προαναγγέλλοντας ουσιαστικά το κλείσιμο ενός κύκλου μετά από δυο χρόνια και το χτίσιμο ξανά της ομάδας με τις σωστές προσθήκες ώστε να μπορέσει το τριφύλλι να διεκδικήσει ακόμα περισσότερα πράγματα.

Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αναστασίου σημείωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό να σε ψηφίζουν οι πρωταγωνιστές. Είχαμε δυσκολίες, αλλά νομίζω ότι παρουσιάσαμε κάτι που ευχαριστιόταν και ο ουδέτερος φίλαθλος. Η διοίκηση πίστεψε στο όνειρο, οι φίλαθλοι πίστεψαν και στήριξαν την προσπάθεια, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι οι παίκτες πίστεψαν στους εαυτούς τους. Είμαστε αρκετά καλύτεροι εφέτος έχει περιθώρια η ομάδα.

Πρέπει να συνεχίσουμε στην ίδια φιλοσοφία μας και στο πλάνο μας. Κανείς δεν εγγυάται ότι σε κάθε παιχνίδι θα έχουμε επιτυχία, δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Θα υπάρξουν συγκυρίες, κακές στιγμές, παίζουν πολλα πράγματα ρόλο... Σημασία έχει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μην παρεκκλίνουμε δεξιά και αριστερά με την πρώτη στραβή. Παρότι η ομάδα δεν είχε την πορεία που έπρεπε στην Ευρώπη, ήταν ανταγωνιστική σχεδόν σε όλα τα ματς.

Το Κύπελλο ήταν ένας στόχος, θέλαμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο μακριά, τουλάχιστον στον τελικό. Ήρθε μια κακή στιγμή στο ματς με την Ξάνθη, στο οποίο δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, δεν φτάσαμε στο επίπεδο απόδοσης που θέλαμε. Δεν αποκλειστήκαμε όπως από την Σταντάρ Λιέγης, όπου είχαμε πολλές ευκαιρίες.

Η ομάδα αντέδρασε γρήγορα. Η ομάδα αυτή βελτιώνεται. Έμεινε έξω από το κύπελλο, αλλά συνεχίζει την προσπάθειά της και βάζει μέσα νέα παιδιά. Με το πέρασμα δύο ετών η ομάδα θα ξαναχτιστεί με στις σωστές προσθήκες".

Ο Γιάννης Αναστασίου τώρα την Δευτέρα το πρωί στην διάρκεια της προπόνησης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν στο ματς με τον Πλατανιά μιλώντας σε όσους αγωνίστηκαν λέγοντας:

«Είχατε τη σωστή αντίδραση μετά τον αποκλεισμό μας. Δείξατε ωριμότητα και συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον τηρείτε το πλάνο και τις οδηγίες δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν έχουμε τέτοια εικόνα σε όλα τα παιχνίδια, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με μια πολύ καλή ομάδα τον Παναιτωλικό και θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη»

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ