ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναστασίου: "Ξεχάστε τον Αστέρα, συγκεντρωθείτε στον Ατρόμητο"

Αναστασίου: "Ξεχάστε τον Αστέρα, συγκεντρωθείτε στον Ατρόμητο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο ξεχνώντας την μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το δεξί στα πλέι οφ και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει νικηφόρα και στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο προκειμένου να αποκτήσει αξία και η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη. Αυτό επεσήμανε σε κάποιες από τις ατάκες που είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Γιάννης Αναστασίου στην διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής.

Ο 42χρονος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο όπως ήταν και με τον Αστέρα λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Ξεχάστε το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και συγκεντρωθείτε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Το μυαλό μας μόνο εκεί προκειμένου να κερδίσουμε και να έχει αξία και η νίκη μας στην Τρίπολη".

Δεν έχει κάνει πρόβα ενδεκάδας

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να ανοίξει τα πλάνα του στην προπόνηση της Παρασκευής ενώ δεν μίλησε καθόλου για τον Ατρόμητο και τον τρόπο με τον οποίο θα τον αντιμετωπίσουν οι πράσινοι. Το πιθανότερο είναι πως θα κάνει πρόβα ενδεκάδας το Σάββατο δουλεύοντας και πάνω στην τακτική ενώ θα τους δείξει και βίντεο με παιχνίδια από τον Ατρόμητο και το τι πρέπει να προσέξουν σε άμυνα και επίθεση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ