ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γιατί όχι όπως στη Λεωφόρο;"

"Γιατί όχι όπως στη Λεωφόρο;"
INTIME SPORTS

Μέσα από συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση της Δευτέρας προσπάθησε να βρει ο Γιάννης Αναστασίου την αιτία για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν οι παίκτες του εκτός έδρας σε σχέση με τα ματς στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός όπως γράψαμε και χθες παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια του σε σχέση με τα εντός και εκεί έγκειται η διαφορά του από τους ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Ο Γιάννης Αναστασίου προσπάθησε μέσα από συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα το πρωί να βρει τα αίτια που οδηγούν ώστε το τριφύλλι να δείχνει τόσο διαφορετικό πρόσωπο στα εκτός έδρας ματς σε σχέση με τα εντός.

Όπως χαρακτηριστικά τους είπε η ομάδα πέταξε ένα ημίχρονο και φυσικά αν έπαιζε από την αρχή όπως αγωνίστηκε στο δεύτερο 45λεπτο θα είχε πάρει την νίκη για αυτό άλλωστε τους έδωσε και συγχαρητήρια στα αποδυτήρια της Νέας Σμύρνης.

Μεταξύ άλλων ο 42χρονος τεχνικός είπε στους ποδοσφαιριστές του:

"Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο και γι’ αυτό σας είπα και συγχαρητήρια μετά το ματς. Παρότι χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες λόγω έλλειψης συγκέντρωσης και καθαρού μυαλού, προσπαθήσαμε και κάναμε το παιχνίδι μας. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μπαίνουμε τόσο διστακτικά στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Στη Λεωφόρο έχουμε καταφέρει το τελευταίο διάστημα και μπαίνουμε στους αγώνες όπως πρέπει, με επιθετική διάθεση για να πετύχουμε γκολ και να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Αυτό γιατί δεν συμβαίνει εκτός έδρας; Χάνουμε ένα ολόκληρο ημίχρονο ή περιμένουμε μέχρι να δεχθούμε γκολ και να βρεθούμε σε μειονεκτική θέση για να ξυπνήσουμε και να μπούμε στο ματς όπως πρέπει. Είμαι σίγουρος ότι εάν ξεκινούσαμε το ματς με τον Πανιώνιο με τη διάθεση που δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θα κερδίζαμε".

Σε ότι έχει να κάνει με το παιχνίδι Κυπέλλου που ακολουθεί και είναι πάλι εκτός έδρας ο Αναστασίου είπε:

"Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι όπως καταλαβαίνετε όλοι. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει πολύ. Πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και να αποφύγουμε τα λάθη που κάναμε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος".

Με την ολοκλήρωση της ομιλίας του ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και κυρίως όσους έπαιξαν στο ματς με τον Πανιώνιο να δώσουν την εξήγηση τους. Οι περισσότεροι δεν είχαν να προσθέσουν κάτι παραπάνω παρά μόνο να προσθέσουν ότι αναγνωρίζουν τις ευθύνες τους και θα προσπαθήσουν αρχής γενομένης από το ματς του Κυπέλλου να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ