ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανάσα από τα διαρκείας, βρίσκει σχήμα ο Φερέιρα

Ανάσα από τα διαρκείας, βρίσκει σχήμα ο Φερέιρα
INTIME SPORTS

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού βάζουν πλάτη αγοράζοντας ήδη πάνω από 6000 εισιτήρια διαρκείας. Καταλήγει σε σχήμα για το ματς με Μάδεργουελ ο Φερέιρα.

Η νέα πραγματικότητα στον Παναθηναϊκό θέλει τον κόσμο των πράσινων να παίζει σημαντικό ρόλο (ίσως και τον σημαντικότερο), όσον αφορά το μέλλον του συλλόγου, αφού ουσιαστικά θα είναι ο χρηματοδότης της ομάδας.

Έτσι η Παναθηναϊκή Συμμαχία σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας, αναμένεται να είναι οι βασικοί "αιμοδότες" των πράσινων ταμείων και οι πηγές που θα καθορίζουν κάθε σεζόν το μπάτζετ της ομάδας.

Παρά την οικονομική κρίση λοιπόν, που έχει αγγίξει σχεδόν όλα τα σπίτια στην Ελλάδα, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έβαλαν... πλάτη δείχνοντας πως δεν έχουν σκοπό να αφήσουν την αγαπημένη τους ομάδα στην τύχη.

Έτσι 15 μέρες μετά την πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, ήδη 6.011 έχουν διατεθεί στους φίλους του Παναθηναϊκού, χωρίς ακόμα να μετράμε τα συνδεσμιακά. Η διάθεση θα διαρκέσει μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή (3/6), όμως είναι βέβαιο πως θα έχουμε μία μικρή παράταση.

Πολλά από τα 6.011 εισιτήρια συνδυάζονται και με τουλάχιστον 1.200 εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, που έχει συγκεντρώσει 1.920.000 εκ. ευρώ (στα οποία υπολογίζονται και άλλες 300.000 - 400.000 ευρώ που δεν φαίνονται στο site ακόμα).

Τα πλάνα του Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός δουλεύει σκληρά όλη την εβδομάδα στην τακτική και ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Μάδεργουελ την ερχόμενη Τρίτη (31/7).

Η ενδεκάδα ουσιαστικά έχει σχεδόν κλείσει στο μυαλό του Πορτογάλου τεχνικού, με 1-2 θέσεις να παίζονται μέχρι και την τελευταία στιγμή. Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλος είναι οι σίγουροι, ενώ δυο θέσεις διεκδικούν Μαρίνος, Τοτσέ και Πετρόπουλος.

Εσείς διαβάστε: ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Οι διακρίσεις δεν θα εξαλειφθούν", Πρωινά "τιτιβίσματα" από τον Αλαφούζο, Η 30άδα του Παναθηναϊκού για τη Μάδεργουελ, Κάνουν το σταυρό τους στην Μάδεργουελ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ