ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Δώνη

Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του Δώνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το δανεισμό του Χρήστου Δώνη στην ελβετική Λουγκάνο, ενώ την Τρίτη (16/2) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ.

Στην Ελβετία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Δώνης, αγωνιζόμενος ως δανεικός στη Λουγκάνο για τους επόμενους έξι μήνες. Τον Ιούνιο προβλέπεται οψιόν αγοράς, διαφορετικά ο νεαρός χαφ θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Αυτά αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που επισημοποίησε τη συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δώνης αποκτήθηκε έναντι ενός άλλου Έλληνα χαφ, του Παναγιώτη Ταχτσίδη, αφού η Τζένοα αρνήθηκε να τον δανείσει στη Λουγκάνο.

Αναλυτικά:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη συμφωνία με την ελβετική ομάδα Λουγκάνο για το δανεισμό του Χρήστου Δώνη. Στη συμφωνία προβλέπεται ο δανεισμός του Δώνη έως τις 30 Ιουνίου 2016 με το σύλλογο της Ελβετίας να έχει το δικαίωμα αγοράς του εφόσον καταβληθεί το προβλεπόμενο ποσό.

Επιπροσθέτως, από την Τρίτη (16/2) θα τεθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ματς με τον ΠΑΟΚ, αρχικά μέσω διαδικτύου. Από την Πέμπτη (18/2) θα ανοίξουν και τα εκδοτήρια στο "Απόστολος Νικολαΐδης", για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Αναλυτικά:

Ο αγώνας της 23Αγωνιστικής του Πρωταθλήματοςτης Super League μεταξύ των ομάδων Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο «Απ. Νικολαΐδης» (21/02 και ώρα 19:30) με το ακόλουθο πρόγραμμα διάθεσης:

Από την Τρίτη16/2 και την Τέταρτη17/2, η διάθεση θα γίνεται μόνο μέσωwebκαι με προτεραιότητα στα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, ενώ από την Πέμπτη18/2 μέσωweb, θα μπορούν όλοι οι φίλαθλοι να προμηθευτούν το εισιτήριό τους.

Από την Παρασκευή19/2 θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια της Λεωφόρου στη Θύρα 13-Τομέας 4 από τις 9:30 έως τις 17:30 για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.

Το Σάββατο20/2 τα εκδοτήρια θα είναι κλειστά και η προμήθεια των εισιτηρίων θα συνεχίζεται μόνο διαδικτυακά

Την Κυριακή21/2 εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα το εκδοτήριο της Θύρας 13-Τομέας 4 θα λειτουργήσει από τις 11:00 έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων μας, συνιστούμε την προμήθεια των εισιτηρίων μέσω Διαδικτύου -από τοViva.gr- με οικονομικό όφελος για και άμεση εξυπηρέτηση.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

Θύρα 13 - Τομέας Διαδίκτυο Εκδοτήρια
7, 6 8€ 10€
1, 8, 5C , 12B 12€ 15€
5A ,9 ,2 20€ 25€
10 35€ 40€
3 50€ 60€
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ