ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώθηκαν Κοτσόλης και Καρνέζης

Ανακοινώθηκαν Κοτσόλης και Καρνέζης
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον Στέφανο Κοτσόλη και την οριστική παραχώρηση του Καρνέζη στην Ουντινέζε.

Η τυπική ανακοίνωση της συμφωνίας του Στέφανου Κοτσόλη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση από πλευράς των πράσινων στην ιστοσελίδα της ομάδας ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε και η παραχώρηση του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε.

Έτσι ο Κοτσόλης θα φοράει την πράσινη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια πλαισιώνοντας την τριάδα των Καπίνου, Ταμπάκη και Αναγνωστόπουλου.

Η χαρακτηριστική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Στέφανο Κοτσόλη για την υπογραφή νέου συμβολαίου διετούς διάρκειας".

Παράλληλα ανακοινώθηκε και η ολοκλήρωση της παραχώρησης του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε με τους πράσινους να ευχαριστούν τον παίκτη για όσα προσέφερε στο Τριφύλλι:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ορέστη Καρνέζη στην Ουντινέζε. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ