ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοίνωσε Σισοκό και Πάπε Σο

Ανακοίνωσε Σισοκό και Πάπε Σο

Την απόκτηση του Πάπε Σο για τα επόμενα τρία χρόνια αλλά και το δανεισμό του Σισοκό από τη Βόλφσμπουργκ ανακοίνωσε επίσημα ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό και οι Πάπε Σο είχαν ουσιαστικά συμφωνήσει τις προηγούμενες ημέρες οπότε και υπέγραψαν τα νέα συμβόλαιά τους, όμως το τυπικό μέρος της μετακίνησής τους στον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Και αυτό γιατί έγινε η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής τους, με τους "πράσινους" να γνωστοποιούν ότι έκαναν δικό τους τον Πάπε Σο μέχρι το καλοκαίρι του 2015 και ότι απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού από τη γερμανική Βόλφσμπουργκ τον Ιμπραχίμ Σισοκό.

Διαβάστε την ανάλυση του Sport24.gr για τους Σισοκό και Πάπε Σο και διαβάστε την άποψη του δημοσιογράφου της A bola Μιγκέλ Κορέια για τους δυο παίκτες.

Η ανακοίνωση για τον Σο: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Πάπε Σο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας".

Η ανακοίνωση για τον Σισοκό: "Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Ιμπραήμ Σισοκό, ο οποίος θα αγωνίζεται για ένα χρόνο με την ομάδα μας ως δανεικός από τη Βόλφσμπουργκ".

Ο Πάπε Σο ποζάρει με το κασκόλ της νέας ομάδας του

Ανακοίνωσε Σισοκό και Πάπε Σο
INTIME SPORTS

Ο Ιμπραχίμ Σισοκό δείχνει το σήμα του Παναθηναϊκού

Ανακοίνωσε Σισοκό και Πάπε Σο
INTIME SPORTS
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ