ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ανακοινώνει Νίνη η Πάρμα;

Ανακοινώνει Νίνη η Πάρμα;

Την απόκτηση του Σωτήρη Νίνη αναμένεται να ανακοινώσει ακόμη και σήμερα η Πάρμα, όπως υποστηρίζει ιταλική ιστοσελίδα που παρουσιάζει το θέμα ως αποκλειστικό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "datasport" έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Πάρμα και της πλευράς του Έλληνα διεθνή.

Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για τις υπογραφές, οι οποίες δεν αποκλείεται να διευθετηθούν μέχρι το βράδυ.

Οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Σωτήρης Νίνης θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Πάρμα κάτι που πάντως δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ο εκτελεστικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Πιέτρο Λεονάρντι, τόνισε πως ο μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μπορεί να παίξει στην Πάρμα, ωστόσο αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τα περί συμφωνίας.

Ο 21χρονος επιθετικός μέσος με τη σειρά του, όλο αυτό το διάστημα είχε διατηρήσει χαμηλούς τόνους παρά τα επίμονες ερωτήσεις των Ιταλών δημοσιογράφων

"Φυσικά και θα ήθελα να αγωνιστώ στη Serie A, αλλά αυτή τη στιγμή μοναδικός μου στόχος είναι να τα πάω καλά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου και όλα τα άλλα θα τα δούμε την κατάλληλη στιγμή" είχε δηλώσει ο Σωτήρης Νίνης.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, ο άσος του "τριφυλλιού" φέρεται να βρίσκεται ήδη στην Ιταλία εκμεταλλευόμενος το ρεπό που έχει δώσει ο Ζεσουάλντο Φερέιρα στους παίκτες του.

Να σημειωθεί πάντως ότι το Sport24.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται στην Ελλάδα, διαψεύδοντας ουσιαστικά την είδηση περί ταξιδιού του στην Ιταλία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ