ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αναγκασμένος να αλλάξει τον προγραμματισμό ο Βονόρτας

Αναγκασμένος να αλλάξει τον προγραμματισμό ο Βονόρτας
INTIME SPORTS

Η διεξαγωγή του μπαράζ με την Ξάνθη αναγκάζει τον Γιάννη Βονόρτα να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και τα σχέδια του για τις προπονήσεις των πράσινων μέχρι το τέλος Μαίου.

Αναγκασμένος να σχεδιάσει εκ νέου όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των πράσινων για τον επόμενο μήνα είναι ο Γιάννης Βονόρτας μετά την είδηση για την οριστικοποίηση του μπαράζ με την Ξάνθη στις 9 Μαίου στην Λάρισα.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού τα είπε την Δευτέρα με τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο ο οποίος του μετέφερε τις πληροφορίες που είχε από την Σούπερ Λιγκ πως η διοργανώτρια αρχή θα όριζε αγώνα μπαράζ ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Ξάνθη και οι δυο άντρες συζήτησαν για την πιθανή ημέρα διεξαγωγής του.

Την Τετάρτη αναμένεται να οριστικοποιηθεί η πληροφορία που θέλει την αναμέτρηση να διεξάγεται στις 9 Μαίου και τότε ο Γιάννης Βονόρτας και οι συνεργάτες του θα τα βάλλουν κάτω και θα αναπροσαρμόσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα των πράσινων.

Αυτό που δεν πρόκειται να αλλάξει είναι η διεξαγωγή των δυο φιλικών αγώνων που έχουν κλείσει στο Τριφύλλι. Το πρώτο την Παρασκευή (25/4) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας κόντρα στην ομάδα της Ερμιόνης σε ένα φιλικό χαλάρωμα για τους πράσινους και το δεύτερο κόντρα στην Ομόνοια στην Κύπρο την πρωτομαγιά.

Αυτό όμως που σίγουρα θα αλλάξει είναι η άδεια του Πάσχα καθώς πριν το μπαράζ οι πράσινοι θα ήταν ελεύθεροι από την Μεγάλη Πέμπτη μέχρι και την Τετάρτη του Πάσχα. Κάτι το οποίο τώρα δεν θα συμβεί επ' ουδενί καθώς είναι λογικό από τη στιγμή που το Τριφύλλι θα έχει να δώσει ματς στις 9 Μαίου να υπάρχει προπόνηση την Δευτέρα του Πάσχα ή το αργότερο την Τρίτη.

Στις σίγουρες απουσίες του Γιάννη Βονόρτα για το ματς με την Ξάνθη βρίσκονται οι Βιτόλο και Σπυρόπουλος που αποβλήθηκαν στο τελευταίο παιχνίδι με την Βέροια ενώ ο 53χρονος τεχνικός θα πρέπει να συνομιλήσει και με το ιατρικό τιμ και να δει τι θα γίνει με τους τραυματίες Σεϊταρίδη και Μαυρία που είχαν βγει οφ στα τελευταία παιχνίδια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ