ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αν δεν προσέξει θα χάσει το τρένο των πλέι οφ...

Αν δεν προσέξει θα χάσει το τρένο των πλέι οφ...
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει ένα καλό σερί που θα τον φέρει σίγουρα στα πλέι οφ αν δεν θέλει να χάσει την έξοδο στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε το Σάββατο την πρώτη του ήττα στο ΟΑΚΑ την φετινή σεζόν και το κλίμα από εκεί που ήταν κακό και είχε αρχίσει κάπως να ηρεμεί έγινε και πάλι χειρότερο.

Οι πράσινοι δείχνουν να μην μπορούν να ορθοποδήσουν παρά τον ένα μήνα που έπαιξαν καλή μπάλα και πλέον άρχισαν να πετούν και εντός έδρας πόντους.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι παράλληλα μένουν πίσω και σε ότι έχει να κάνει με την είσοδο στην πεντάδα για προλάβουν τα πλέι οφ που δίνουν εισιτήριο για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στα οποία όλα μπορούν να συμβούν.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 9η θέση και στους 20 βαθμούς με τον Λεβαδειακό να πηγαίνει τέσσερις πόντους πιο πάνω από αυτόν. Σιγά την διαφορά θα πουν κάποιοι. Δυο νίκες και τον πέρασε και είναι πάλι στην πρώτη πεντάδα.

Ναι μεν αλλά γιατί στον δεύτερο γύρο ο Παναθηναϊκός έχει να πάει σε Τρίπολη, Τούμπα, Καραϊσκάκη, Περιστέρι και Γιάννινα με αυτές τις πέντε ομάδες να βρίσκονται σε καλύτερη βαθμολογική θέση από τους πράσινους και να δείχνουν ότι φέτος είναι και σε καλύτερη κατάσταση.

Άπαντες μπορεί να γυρίσουν και να ποιον ποιος Αστέρας, ποιος ΠΑΟΚ και ποια Γιάννινα. Και όμως και οι τρεις αυτές ομάδες όπως και ο Ατρόμητος δείχνουν να πατάνε καλύτερα στα πόδια του από ότι ο Παναθηναϊκός.

Στο Τριφύλλι θα πρέπει να προσέξουν αρκετά, να συνέλθουν, να τα βάλουν κάτω έτσι ώστε να μην χάσουν το τρένο που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο πρώτος στόχος, πλην του Κυπέλλου όπου μιλάμε για διαφορετική βέβαια διοργάνωση είναι πλέον η είσοδος στην πρώτη πεντάδα και από εκεί ότι καλύτερο.

Κανείς φυσικά στον Παναθηναϊκό ούτε καν θέλει να φαντάζεται τι επιπτώσεις θα έχει στο οικονομικό κομμάτι το αν το Τριφύλλι δεν καταφέρει να βγει στην Ευρώπη την επόμενη περίοδο.

O Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε με τη γλώσσα της αλήθειας για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ