ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμπέντ: "Τώρα παίζω στην θέση μου και το ευχαριστιέμαι"

Αμπέντ: "Τώρα παίζω στην θέση μου και το ευχαριστιέμαι"
INTIME SPORTS

Ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, Μεχτί Αμπέντ, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Πλατανιά μίλησε για το γκολ που πέτυχε και ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός που πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης μιλώντας μετά το ματς ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό που φτάσαμε στην κατάκτηση των 3 βαθμών, αυτό κρατάμε γιατί δεν παίξαμε πολύ καλά. Στο δεύτερο μέρος πήραμε τα πάνω μας, ανεβάσαμε στροφές και φτάσαμε στον στόχο μας.

Είμαι χαρούμενος που πάω καλά, ειδικά στο γήπεδο αυτό, που είναι οι φίλαθλοι πάντα κοντά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, όπως και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν πάντα».

Για την φάση του γκολ που πέτυχε:
«Είδα τον Κλωναρίδη που έμπαινε, ο Μάρκους ήταν στο 1ο, οπότε πήγα στο δεύτερο, ήρθε σε μένα η μπάλα και εγώ απλά έκανα αυτό που έπρεπε. Μου αρέσει να παίζω μποξ του μποξ, αν και στην Νιουκάστλ δεν χρησιμοποιήθηκα εκεί. Τώρα είμαι στην θέση μου κι αυτό με κάνει αρκετά χαρούμενο».

Για την εμφάνιση της ομάδας:
«Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, κρατάμε τους 3 βαθμούς, υπάρχει ο παράγοντας εμπιστοσύνη, που μερικές φορές μας λείπει, αλλά σε γενικές γραμμές πάμε καλά και πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά».

Για την συνέχεια:
«Είμαστε σε δύο διοργανώσεις, θέλουμε να διακριθούμε στις δύο, αν και νέοι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Όλα είναι στο χέρι μας, όπως δείξαμε και σήμερα, ακόμα και στην κακή μας ημέρα, μπορούμε να φτάσουμε στην νίκη».

Ζέκα: "Προετοιμασμένοι και έτοιμοι"

"Δεν είχαμε καλή εικόνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο. Είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε και άλλα γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Το σημαντικό όμως, είναι οι τρεις βαθμοί".

Για το Κύπελλο:
"Στόχος πάντα για εμάς είναι η νίκη. Ξέρουμε πως παίζουμε με ομάδα δεύτερης κατηγορίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Αν το δούμε έτσι θα έχουμε προβλήματα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να νικήσουμε".

Για το μήνυμα των φιλάθλων:
"Εμείς είμαστε στην καρδιά τους και αυτοί στη δική μας. Προσπαθούμε να κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό για να τους ευχαριστήσουμε".

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:
"Ξέρουμε πως είναι σημαντικά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και έτοιμοι. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι του Κυπέλλου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ