ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος ο Σίλντεφελντ

Αμφίβολος ο Σίλντεφελντ
INTIME SPORTS

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γκόρντον Σίλντεφελντ στο ματς με τον Παναιτωλικό, καθώς ο Κροάτης αμυντικός αισθάνθηκε την Τετάρτη (14/8) ενοχλήσεις στον προσαγωγό του.

Μετά τον τραυματισμό του Κάρλος Ζέκα, ένας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 1η αγωνιστική της Super League.

Συγκεκριμένα, ο Γκόρντον Σίλντεφελντ δεν ολοκλήρωσε το πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης (14/8) καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός έχει γυμναστεί σε εξαιρετικά δυνατούς ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας, ωστόσο φαίνεται πως πιέστηκε παραπάνω απ' όσο έπρεπε και για αυτό.

Έτσι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό είναι αμφίβολη και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση του Σαββάτου. Το πιθανότερο είναι πως ο Σίλντεφελντ θα ακολουθήσει θεραπεία την Πέμπτη και την Παρασκευή και την επόμενη, θα δοκιμάσει να προπονηθεί.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ