ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αμφίβολος και ο Τοτσέ για το ματς με την Ξάνθη

Αμφίβολος και ο Τοτσέ για το ματς με την Ξάνθη
INTIME SPORTS

Μετά τον Σισοκό πολύ δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση της Πέμπτης (9/5) με την Ξάνθη και ο Τοτσέ ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί τετρακέφαλο μετά το πέρας της προπόνησης της Δευτέρας.

Με ένα σημαντικό πρόβλημα επανήλθαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού καθώς ο Τοτσέ υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο με τους πράσινους να τα έχουν με την ατυχία τους καθώς ο Ισπανός φορ χτύπησε μετά το τέλος της προπόνησης.

Χαρακτηριστικά ο Τοτσέ αφού ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα κάθισε μαζί με κάποιους ακόμη επιθετικούς των πράσινων όπως ο Φορναρόλι και ο Φιγκερόα για έξτρα σουτ.

Εκεί ένιωσε να τον τραβάει ο τετρακέφαλος του και αποχώρησε με ενοχλήσεις προς τα αποδυτήρια. Η πρώτη διάγνωση αναφέρει για τράβηγμα στον δεξί τετρακέφαλο και αναμένεται την Τρίτη το πρωί να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Βέβαια πλέον πολύ δύσκολα ο Τοτσέ θα προλάβει να είναι στην διάθεση του Βονόρτα για το παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Ξάνθη και ο 53χρονος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει μόνο στους Φιγκερόα και Αποστολόπουλο.

Δεν προπονήθηκε ο Σισοκό

Απών από την προπόνηση ήταν και ο Σισοκό ο οποίος είχε πάθει διάταση στον δεξί ώμο στο φιλικό με την Ομόνοια και έτσι και η παρουσία του άσου από την Ακτή Ελεφαντοστού στο ματς της Πέμπτης είναι αμφίβολη.

Ο Σισοκό αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί την Τρίτη και τότε θα ξεκαθαρίσει το τι μέλει γενέσθαι με την παρουσία του η μη στο ματς της Πέμπτης.

Έδειξε ενδεκάδα

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα με περιορισμούς ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.

Σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Κουίνσι ο οποίος συνεχίζει να λέει ότι ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις αλλά στον Παναθηναϊκό δεν τον πιστεύουν.

Αντίθετα κανονικά πήραν μέρος στο πρόγραμμα οι Σεϊταρίδης και Μαρίνος και μάλιστα υπολογίζονται από τον Γιάννη Βονόρτα για το αρχικό σχήμα κόντρα στην Ξάνθη.

Μάλιστα ο τεχνικός του Τριφυλλιού φανέρωσε τις σκέψεις του χρησιμοποιώντας μαζί στο δίτερμα τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο, Μαρίνο, Σο, Καζιγιάμα, Ζέκα, Ντίνα, Μπαρμπαρούση και Φιγκερόα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ