ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλλαγή κλίματος και βολές για Σπάθα

Αλλαγή κλίματος και βολές για Σπάθα
INTIME SPORTS

Η νίκη στα Γιάννινα άλλαξε άρδην το κλίμα από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο, με τους παίκτες να βλέπουν αισιόδοξα το μέλλον. Υπονοούμενα για Σπάθα στην επιστροφή.

Το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε η αποστολή του Παναθηναϊκού από τα Γιάννινα με το κλίμα να είναι εξαιρετικό μετά το διπλό στους Ζωσιμάδες και με τον τρόπο που επιτεύχθει.

Οι παίκτες του "τριφυλλιού" στην διάρκεια της πτήσης στην επιστροφή τους μιλούσαν για την νίκη "καρδιάς" αλλά και την διεξαγωγή του αγώνα που επέτρεψε να πραγματοποιηθεί ο Ηλίας Σπάθας.

Διαφορετική ήταν η πτήση της επιστροφής του Παναθηναϊκού από τα Γιάννινα μετά το σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με το πολύτιμο γκολ του Σίλβα Κλέιτον, που ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία καθώς άπαντες πλέον γνωρίζουν ότι η υπόθεση τίτλος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ίδιους.

Τα πειράγματα και τα αστεία έδιναν και έπαιρναν αφού οι "πράσινοι" είχαν διαφορετική ψυχολογία από αυτή που είχαν πριν λίγα βράδια στην Νέα Σμύρνη. Οι παίκτες του Φερέιρα έκαναν σχόλια περί παγοδρομίας μετά τα όσα συνάντησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Οι περισσότεροι συζητούσαν για... τις χορευτικές φιγούρες που έκαναν στον χλοοτάπητα των Ζωσιμάδων και έλεγαν ότι μετά από τέτοια εμπειρία, κάλλιστα θα μπορούσαν να δηλώσουν συμμετοχή σε διαγωνισμό που διεξάγεται και σε ιδιωτικό κανάλι.

Πλέον, τα όσα είχε δημιουργήσει ο αποκλεισμός από τον Πανιώνιο φέρεται να ανήκουν στο παρελθόν σε ότι αφορά την ψυχολογία. Το άγχος και πίεση δεν υφίστανται για την ώρα αφού η νίκη επί του "Αγιαξ της Ηπείρου" σε συνδυασμό με το πρόγραμμα στην συνέχεια βοηθάνε προκειμένου οι "πράσινοι" να επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για ένα ακόμα βασικό πράγμα που έμειναν ικανοποιημένοι οι ιθύνοντες της ομάδας πέραν των τριών βαθμών ήταν το γεγονός πως δεν σημειώθηκε κάποιος σοβαρός τραυματισμός που θα μπορούσε να αφήσει κάποιον αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων.

Βολές εναντίον Σπάθα

Αυτό που επίσης απασχόλησε έντονα μάλιστα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ήταν η απόφαση και με μεγάλη καθυστέρηση του Ηλία Σπάθα να πραγματοποιήσει τον αγώνα παρά τον πάγο.

Τα σχόλια ήταν αρνητικά για τον Πειραιώτη διεθνή ρέφερι, αφού κανείς δεν μπορούσε να κατανοήσει γιατί ρίσκαρε να θέσει τη σωματική ακεραιότητα ποδοσφαιριστών σε κίνδυνο. Παράλληλα, θεωρούσαν πως θα έπρεπε να είχε τιμωρηθεί την επομένη μέρα -κάτι που θα γίνονταν σε κάποια άλλη χώρα- ωστόσο εκείνος όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε αλλά ορίστηκε και σε ματς Κυπέλλου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ