ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαλούμ με τον Εσιέν

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 11:  Michael Essien of Chelsea celebrates as he scores their first goal during the Barclays Premier League match between West Ham United and Chelsea at the Boleyn Ground on September 11, 2010 in London, England.  (Photo by Hamish Blair/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 11: Michael Essien of Chelsea celebrates as he scores their first goal during the Barclays Premier League match between West Ham United and Chelsea at the Boleyn Ground on September 11, 2010 in London, England. (Photo by Hamish Blair/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Μάικλ Εσιέν "ταξίδεψε" σε πολλές χώρες στη διάρκεια της Παρασκευής (29/5), αλλά, στον Παναθηναϊκό εκφράζουν τη σιγουριά τους ότι ο Γκανέζος αμυντικός χαφ θα "προσγειωθεί" στην Αθήνα.

"Μύλος" έγινε στη διάρκεια της Παρασκευής (29/5) αναφορικά με τον Μάικλ Εσιέν και τη συνέχεια της καριέρας του. Η μετάθεση της άφιξης του στην Αθήνα για την επομένη του τριήμερου του Αγίου Πνεύματος, σε συνδυασμό με διάφορα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, δημιούργησαν άφθονα σενάρια.

Η παραφιλολογία άρχισε από την είδηση ότι ο Γκανέζος αμυντικός χαφ θα καθυστερήσει να έρθει στη χώρα μας, για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό.

Κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες, όμως, η πραγματικότητα είναι ότι δεν του δόθηκε η άδεια από τη διοίκηση της Μίλαν, ώστε να ταξιδέψει στην Αθήνα. Επειδή, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Εσιέν πήγε στο Μόντε Κάρλο και παρακολούθησε το σιρκουί της Φόρμουλα 1, ενώ, η Μίλαν υποδεχόταν την Τόρινο, δημοσιεύτηκαν στον ιταλικό Τύπο πολλά επικριτικά σχόλια για τον ποδοσφαιριστή και τους διοικούντες, οπότε, αυτή τη φορά δεν πήρε ελευθέρας.

Συνεπώς, αποφασίστηκε να μην του επιτραπεί να φύγει από το Μιλάνο, αλλά, να παραμείνει για το ματς της Μίλαν με την Αταλάντα, το Σάββατο (30/5) και έπειτα, να του αφήσουν να μεταβεί στην Ελλάδα. Λόγω του τριημέρου, όμως, θα προσγειωθεί στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" από την Τρίτη (2/6).

Η Αγγλία και το MLS

Αγγλικές ιστοσελίδες υποστήριζαν ότι ο Εσιέν έχει δεχτεί κρούση από την Έβερτον, καθώς και ότι ο προπονητής της Λέστερ, Νάιτζερ Πίρσον, επικοινώνησε για δεύτερη φορά μαζί του, προκειμένου να τον πείσει να αποδεχτεί την πρόταση του. Ακόμα, η Γουέστ Μπρομ, η οποία είχε καταθέσει πρόταση τον Ιανουάριο, παρακολουθεί την υπόθεση του και ίσως κάνει την κίνηση της.

Ωστόσο, το... ανησυχητικό δημοσίευμα προέρχεται από την Ιταλία και την εφημερίδα Gazzetta Dello Sport, σύμφωνα με το οποίο ο 32χρονος χαφ έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο MLS και απορρίπτει κάθε προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παράλληλα, Γκανέζοι δημοσιογράφοι επιβεβαιώνουν την πρόθεση του Εσιέν, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη.

Δεν ανησυχούν στον Παναθηναϊκό

Στον Παναθηναϊκό ενημερώνονται από τον Τύπο για όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν αναφορικά με τον Μάικλ Εσιέν, αλλά, προς το παρόν, δεν ανησυχούν. Έχουν επικοινωνία με τον ατζέντη του, Φαμπιάν Πιβετό και δεν έχει αλλάξει κάτι σε σχέση με την προφορική συμφωνία τους.

Όπως τονίζουν, δεν πρόκειται να ασχοληθούν με όσα γράφονται σε κάθε χώρα και περιμένουν την άφιξη του Γκανέζου αμυντικού χαφ στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή. Φυσικά, μέχρι να υπογραφούν τα επίσημα έγγραφα δεν εφησυχάζουν, όμως, δεν μπορούν να τοποθετούνται για κάθε δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ