ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Υπάρχει σκευωρία εις βάρος του Παναθηναϊκού"

Αλαφούζος: "Υπάρχει σκευωρία εις βάρος του Παναθηναϊκού"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εκτόξευσε βολές αναφορικά με το πρόβλημα που υφίσταται στην αξιοποίηση της Λεωφόρου, κάνοντας λόγο για τεράστια πολιτική ευθύνη και σκευωρία με θύμα τον Παναθηναϊκό.

Ο νόμος Μπιρμπίλη "δένει τα χέρια" των ανθρώπων του Παναθηναϊκού καθώς δεν τους επιτρέπεται ούτε να χρησιμοποιήσουν ως έδρα το ιστορικό γήπεδο της "Λεωφόρου" αλλά και ούτε να προχωρήσουν σε βελτιώσεις ή κατασκευές, γεγονός που έχει προκαλέσει την έντονη αντίδρασή τους.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα θα υπάρξει άμεση κινητοποίηση από το "τριφύλλι", με τον Γιάννη Αλαφούζο να σχεδιάζει να συναντηθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά αλλά και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς για να τους ενημερώσει για το πως έχει η κατάσταση.

"Υπάρχει τεράστια πολιτική ευθύνη και σκευωρία εις βάρος του Παναθηναϊκού. Απαιτούμε να αποκατασταθεί άμεσα η αδικία εις βάρους του συλλόγου μας. Θα υπερασπιστούμε χωρίς συμβιβασμό τα δικαιώματα της Λεωφόρου", τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Goal" ο πρόδρος των "πρασίνων", και πρόσθεσε:

"Με τον νόμο Μπιρμπίλη δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Λεωφόρο, το "σπίτι" μας. Είναι αδιανόητο! Θέλουμε πίσω το γήπεδό μας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην το πάρουμε".

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να δώσουν σκληρή μάχη προκειμένου να μπορέσουν να επανακτήσουν το δικαίωμα χρήσης της "Λεωφόρου", με την επιθυμία τους να είναι άλλωστε να μετακομίσουν εντός της σεζόν στην ιστορική έδρα του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ