ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Παίξτε για την φανέλα και τον κόσμο"

Αλαφούζος: "Παίξτε για την φανέλα και τον κόσμο"
INTIME SPORTS

Πριν την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Σκωτία ο Γιάννης Αλαφούζος μίλησε στους παίκτες ζητώντας να κάνουν το καθήκον τους και να παίξουν για την φανέλα και τον κόσμο

Το δικό του μήνυμα πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Σκωτία για την αναμέτρηση με τη Μάδεργουελ έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και μιλώντας στους παίκτες τόνισε μεταξύ άλλων πως τα ματς με την Μάδεργουελ είναι κρίσιμα και τους ζήτησε να παίξουν για τη φανέλα και τον κόσμο.

" Ο κόσμος, η διοίκηση και εσείς όλοι μαζί είμαστε ο Παναθηναϊκός και όλοι μαζί μπορούμε να ανεβάσουμε την ομάδα ψηλά. Αυτό το παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό τόσο για το μέλλον της ομάδας όσο και για το δικό σας. Τα δύο παιχνίδια με την Μάδεργουελ είναι πάρα πολύ κρίσιμα, αλλά η πρόκριση περνάει από τα πόδια σας.

Θέλω να κάνετε το καθήκον σας. Πρέπει να παίξετε για τον Παναθηναϊκό, τη φανέλα, τον κόσμο, αλλά και για τους εαυτούς σας. Θέλω να βγάλετε στον αγωνιστικό χώρο τον καλύτερο εαυτό σας" τόνισε μεταξύ άλλων στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ