ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Αλαφούζος: "Ο Παναθηναϊκός ανήκει στο Τσάμπιονς Λιγκ"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αισιοδοξία του λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα με την Σταντάρ Λιέγης ενώ μίλησε και για τις δυσκολίες των αναμετρήσεων με τους Βέλγους.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φιλοξενήθηκε στην τηλεόραση του OTE TV λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης με την Σταντάρ Λιέγης και μίλησε στην κάμερα για τα παιχνίδια με τους Βέλγους και την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη.

"Θα προσπαθήσουμε να πάμε καλά αλλά μην ξεχνάτε ότι παίζουμε με μια ομάδα που ήταν πρωταθλήτρια Βελγίου ουσιαστικά καθώς τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο και μετά ήρθε δεύτερη στα πλέι οφ. Δυστυχώς το πρωτάθλημα του Βελγίου είναι καλύτερο από το δικό μας, η χώρα είναι ποιο πλούσια και έχουν και μεγαλύτερο μπάτζετ. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να περάσουμε αλλά είναι ένα δύσκολο παιχνίδι".

Ποια είναι τα συναισθήματα σας από την επιστροφή της ομάδας στην Ευρώπη;
"Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αλλά το θεωρούμε και φυσικό, εκεί είναι η θέση μας".

Είστε κοντά στην ομάδα σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες;
"Τα παιδιά έχουν υψηλό φρόνιμα και πιστεύουμε στις ικανότητες τους αλλά και στα όσα τους έχει δείξει ο προπονητής μας".

Ρισβάνης: "Ανεβαίνουμε συνέχεια επίπεδο"

Ο Σπύρος Ρισβάνης αναγκάστηκε να ταξιδέψει εσπευσμένα στο Βέλγιο μήπως τυχόν ο Σίλεντενφελντ δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί αλλά τελικά όλα πήγαν καλά και ο Κροάτης βρέθηκε στο αρχικό σχήμα.

Όσο για τον νεαρό άσο έμεινε εκτός ομάδας και λίγο πριν την έναρξη του ματς μίλησε στην κάμερα του OTE TV για την δουλειά των πράσινων που γίνονται ολοένα και καλύτεροι:

"Ναι σίγουρα είναι ένας κρίσιμος αγώνας και πιστεύω να πάνε όλα καλά".

Εσύ ταξίδεψες τελευταία στιγμή για το Βέλγιο;
"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην αποστολή όπως και αν έγινε αυτό. Ευτυχώς τα παιδιά είναι όλοι καλά πάμε για το καλύτερο".

Για τον κόσμο που ταξίδεψε και στο Βέλγιο:
"Είναι συνέχεια από πέρσι δίπλα μας όχι μόνο σήμερα, τους ευχαριστούμε, είναι φανταστικό".

Από τι εξαρτάται η αναμέτρηση;
"Πιστεύω ότι εξαρτάται πιο πολύ από εμάς. Αν κάνουμε αυτό που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις όλα θα πάνε καλά. Έχουμε δουλέψει πολύ καλά ως τώρα, ανεβαίνουμε επίπεδο και μπορούμε να τους κοιτάμε όλους στα μάτια".

Η ομάδα παρέμεινε ίδια με πέρσι, είναι θετικό αυτό;
"Σίγουρα είναι θετικό, ξέρουμε τους συμπαίκτες μας και τι μπορούν να κάνουν και αν κάποιος είναι σε καλή μέρα ότι θα πρέπει να τον βοηθήσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ