ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων"

Αλαφούζος: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια όλων"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αλαφούζος δήλωσε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους ανθρώπους της τεχνικής ηγεσίας και πως ο νέος Παναθηναϊκός χτίζεται με πόνο, κόπο και δάκρυα.

Η εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βαλενσιέν είναι αλήθεια ότι θορύβησε και προβλημάτισε, όμως από εκεί και πέρα θα πρέπει να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας ότι την συγκεκριμένη ενδεκάδα από εδώ και πέρα πολύ δύσκολα θα την δούμε σε κάποιο επίσημο ματς.

Αυτό επισήμανε και ο Γιάννης Αλαφούζος με δηλώσεις του στην "Πράσινη". Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην εμπιστοσύνη που έχει στο τεχνικό επιτελείο αλλά και την ικανοποίηση του για την προσπάθεια που έχουν κάνει οι ποδοσφαιριστές έως τώρα στην προετοιμασία.

"Γίνεται καλή δουλειά από την τεχνική ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν και τα παιδιά, οι παίκτες μας. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της τεχνικής ομάδας"τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναφέρθηκε και στις μεταγραφές που θα γίνουν από εδώ και πέρα, στέλνοντας μήνυμα ότι θα ενισχυθεί το ρόστερ με την φράση: "Πρέπει να ξέρει ο κόσμος πως δεν έχει ολοκληρωθεί η ομάδα ακόμη".

Ασφαλώς οι Πράσινοι λόγω της οικονομικής στενότητας που έχουν αντιμετωπίζουν αρκετές δυσκολίες , γι' αυτό και ο πρόεδρος της ΠΑΕ φρόντισε να δώσει την ξεκάθαρη εικόνα για τις προσπάθειες που κάνουν οι άνθρωποι της διοίκησης.

"Πρέπει να ξέρουν όλοι πώς χτίζεται ένας νέος Παναθηναϊκός με κόπο, πόνο και δάκρυα"ξεκαθάρισε ο Γιάννης Αλαφούζος.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ