ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Ευπρόσδεκτοι οι επενδυτές"

Αλαφούζος: "Ευπρόσδεκτοι οι επενδυτές"
INTIME SPORTS

Κάλεσμα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να επενδύσει στον Παναθηναϊκό απηύθυνε ο Γιάννης Αλαφούζος, ξεκαθαρίζοντας ότι στην επόμενη μέρα δεν χωράνε εσωτερικές διαμάχες

Δεκτή κάθε οικονομική βοήθεια θα κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος από όποιον επενδυτή έχει διάθεση να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό.

Αυτό ήταν το μήνυμα του στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, δείχνοντας ότι εφόσον παρουσιαστεί ένας άνθρωπος με επιφάνεια και όρεξη να επενδύσει, δεν θα σταθεί εμπόδιο.

" Η μόνη λύση είναι εμείς οι Παναθηναϊκοί να πάρουμε τον ΠΑΟ στα χέρια μας. Καλοπροαίρετοι Πρίγκιπες ή άλλοι μεγάλοι επενδυτές, ευπρόσδεκτοι!" τόνισε χαρακτηριστικά καταδεικνύοντας ταυτόχρονα την απόφαση του να προχωρήσει το πλάνο του.

Για τα αγωνιστικά και το θέμα του προπονητή η τοποθέτησή του ήταν: " Τις επόμενες 3 μέρες θα γίνει αγώνας δρόμου για την αδειοδότηση. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις. Μετά τα αγωνιστικά και μετά η υλοποίηση σωματίου" .

Επίσης, ανέφερε ότι οι διαμάχες του παρελθόντος δεν έχουν θέση στον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας: " Θέλω να υπενθυμίσω ότι καταβάλλεται προσπάθεια ΔΙΑΣΩΣΗΣ. Επίσης προσπαθούμε να γυρίσουμε σελίδα και ο ΠΑΟ να διοικείται από τους οπαδούς του. Όποια πραγματική βοήθεια από οποιονδήποτε είναι ευπρόσδεκτη. Η ομάδα μας την χρειάζεται τώρα! Προχωράμε αγνοώντας τις εσωτερικές διαμάχες".

Τέλος, έδωσε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών: " Από τέλη Ιουνίου εγγραφές μελών στο σωματείο και τον Σεπτέμβριο γενική συνέλευση-εκλογές- για ανάδειξη της πρώτης διοίκησης του σωματίου/ΠΑΟ".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ