ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Το μέλλον του ΠΑΟ στα χέρια των οπαδών"

Αλαφούζος: "Το μέλλον του ΠΑΟ στα χέρια των οπαδών"

Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν ξεκάθαρος για ακόμη μια φορά αναφορικά με το πλάνο που έχει στο μυαλό του υποστηρίζοντας πως εξαρτάται μόνο από την διάθεση και την ψυχή των φίλων του Τριφυλλιού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται ότι έχει βρει την λύση για το πως και κάθε πότε θα κάνει την εμφάνιση του στα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού και πως θα περνάει τα μηνύματα που θέλει.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απαντάει στα ερωτήματα των φίλων του Παναθηναϊκού αλλά όποτε αυτός θέλει όπως έκανε για παράδειγμα την Κυριακή που απάντησε σε ερωτήσεις που του είχαν γίνει την Παρασκευή.

Μέσω αυτών όμως φρόντισε να δώσει το στίγμα του για τον Παναθηναϊκό της επόμενης μέρας και το κάτω υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσει αυτό.

Επίσης σημείωσε για μια ακόμη φορά ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κρυφά. Επίσης ο Αλεφούζος τοποθετήθηκε και σε ερώτηση για την περιγραφή του τελικού Κυπέλλου.

-Σε περίπτωση που πάρετε τελικά το ποσοστό του Τζίγγερ θα παίζουν οι αγώνας μας στο ΣΚΑΙ;; Καλή επιτυχία πάντως!!!!

"Προσπαθούμε να σωθεί ο ΠΑΟ και να δημιουργηθεί μια νέα ιδιοκτησιακή πραγματικά. Ο ΠΑΟ των οπαδών. Γυρίζουμε σελίδα"!

"Οι οπαδοί του ΠΑΟ προσφέρουν αναλόγως με τις δυνατότητες που έχουν, αποφασίζουν ισότιμα, κρατούν το μέλλον στα χέρια τους"!

"Ελπίζουμε να γεννηθεί ένα νέο μοντέλο που θα βασίζεται πρώτα από όλα στην ψυχή μας. Εάν τα καταφέρουμε τα άλλα θα ακολουθήσουν".

-Συγχαρητήρια πάντως που αφιερώνετε λίγο από το χρόνο σας και απαντάτε και προσωπικά σε φίλους του Παναθηναϊκού. Καλή επιτυχία;

"Σας ευχαριστώ πολύ. Μερικές φορές όμως αναγκάζεσαι να κρατάς και κάποιες ενέργειες κ.λ.π. μυστικές...".

-Ωραία η περιγραφή του αγώνα σαν να ακούμε την θύρα 7;

"Την περιγραφή την έκανε η OTENET TV ο ΣΚΑΙ απλώς αναμετέδωσε τα προγράμματα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ