ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Εγώ μιλάω στις καταστροφές"

Αλαφούζος: "Εγώ μιλάω στις καταστροφές"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού με τον Λεβαδειακό ήταν εξίσου σημαντική με τη νίκη για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού. O Σιμιτζόγλου κάλεσε τον Αλαφούζο.

Με ανακούφιση υποδέχτηκαν το σφύριγμα της λήξης του ματς με τον Λεβαδειακό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Εδώ και αρκετές ημέρες είχαν άγχος για το συγκεκριμένο παιχνίδι και την εύρυθμη διεξαγωγή του, αλλά όλα κύλησαν ήρεμα. Η παρουσία 2.000 και πλέον οπαδών του Τριφυλλιού ήταν ήρεμη και ειρηνική και συνδυάστηκε με διαμαρτυρίες για το κλείσιμο των θυρών 13-14 και τη γενικότερη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο για τον Σταύρο Κοντονή, γεγονός που προκάλεσε την 25λεπτή καθυστέρηση του δεύτερου ημιχρόνου. Επικρατεί ανησυχία στον Παναθηναϊκό για την αντιμετώπιση του περιστατικού από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague, όμως αυτή θα εξεταστεί στη διάρκεια της εβδομάδας.

Χαρακτηριστική της πολύ καλής ψυχολογίας που δημιούργησε η νίκη με την καλή εμφάνιση, ήταν η ατάκα του Γιάννη Αλαφούζου προς τους ρεπόρτερ, κατά την αποχώρηση του. «Όχι σήμερα, σήμερα είναι καλά, εγώ θα σας μιλάω στις καταστροφές» ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ. Χαμογελαστά αποχώρησαν και τα υπόλοιπα διοικητικά στελέχη του Τριφυλλιού, δείχνοντας απελευθερωμένα από την πίεση.

Φυσικά, χρόνος για εφησυχασμό στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει, αφού το «Απόστολος Νικολαΐδης» την Τετάρτη θα φιλοξενήσει τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο και οι εξέδρες αναμένονται κατάμεστες. Εξυπακούεται πως το ζητούμενο είναι να μην συμβεί το παραμικρό και προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστούν.

Στον Σιμιτζόγλου ο Αλαφούζος

Στο μεταξύ, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν μεταξύ του Σταύρου Κοντονή και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Παρασκευή (22/1), ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κάλεσε στο γραφείο του τον Γιάννη Αλαφούζο. Δεν πρόκειται για κλήση σε απολογία, αλλά περισσότερο για επιθυμία του κ. Σιμοτζόγλου να ενημερωθεί για τη διαμάχη από τον πρόεδρο της ΠΑΕ. Επιπροσθέτως, ο Αλαφούζος είχε ζητήσει συνάντηση με τον κ. Σιμιτζόγλου γιατί έχει και αυτός τους δικούς του λόγους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ