ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αλαφούζος: "Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά"

Αλαφούζος: "Δεν φεύγω, δεν πάω πουθενά"
INTIME SPORTS

Με δήλωση του στην ιστοσελίδα www.prasinanea.gr ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως ανεξάρτητα του τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο ίδιος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τους πράσινους.

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου έχουν δημιουργήσει αρκετές αντιδράσεις. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του από τους πράσινους σε περίπτωση που υπάρξει Grexit στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τιναχθεί στον αέρα το πλάνο της πράσινης εξυγίανσης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι θετικός με τις κυρώσεις που θα προκύψουν από την ψήφιση του νέου αθλητικού νομοσχεδίου, καθώς δεν θεωρεί δίκαιο να ''τσουβαλιαστούν'' όλες οι ομάδες και να τιμωρηθούν ενώ δεν έχουν μερίδιο ευθύνης στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα ''Πράσινα Νέα'' επικοινώνησαν με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, ο οποίος τόνισε ότι δεν συμφωνεί με τις τελευταίες εξελίξεις, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν προτίθεται ν' αποχωρήσει από την ηγεσία της ΠΑΕ στην περίπτωση που υπάρξουν κυρώσεις από την UEFA.

''Δεν πάω πουθενά, δεν φεύγω'' τόνισε χαρακτηριστικά, θέλοντας να δείξει ότι θα παραμείνει στο τριφύλλι ανεξάρτητα από τις εξελίξεις που θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ