ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακρόαση από τον Δημητρίου για τον φάκελο του Παναθηναϊκού

Ακρόαση από τον Δημητρίου για τον φάκελο του Παναθηναϊκού
Δημητρίου INTIME SPORTS

Το πρωί της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον υπεύθυνο των αδειοδοτήσεων Γιώργο Δημητρίου.

Εδώ και αρκετές μέρες όλες οι ομάδες έχουν καταθέσει τους φακέλους τους ενόψει τις αδειοδότησης τους για τη νέα σεζόν με τον Πανιώνιο να είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ούτε καν στείλει φάκελο στην αρμόδια επιτροπή.

Η διαδικασία του ελέγχου των φακέλων των ομάδων από τους υπεύθυνους των αδειοδοτήσεων ξεκίνησαν από την Τετάρτη με τις ομάδες που έχουν τον πρώτο λόγο για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν να περνούν πρώτες το γραφείο του Γιώργου Δημητρίου στην ΕΠΟ.

Την Πέμπτη το πρωί, λίγο μετά τις 10π.μ., είναι προγραμματισμένη η ακρόαση του Παναθηναϊκού και η συζήτηση με τον Γιώργο Δημητρίου σχετικά με τον φάκελο που έχουν καταθέσει οι πράσινοι.

Φυσικά και στο τριφύλλι από τη στιγμή που είναι σε καλύτερη θέση από πέρσι όταν και πήραν την άδεια τόσο από την ΕΠΟ όσο και από την UEFA δεν ανησυχούν αλλά φυσικά θέλουν να δουν τι θα τους πει ο Γιώργος Δημητρίου και να δείξουν και οι ίδιοι την επιπλέον πρόοδο που έχουν κάνει πάνω στο θέμα των οφειλών τους και τις πληρωμής των διακανονισμών με την οικονομική λιτότητα που επικράτησε και στην διάρκεια της σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ