ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακούμπησε μπάλα ο Μπεργκ

Ακούμπησε μπάλα ο Μπεργκ
INTIME SPORTS

Ο Μάρκους Μπεργκ πήρε μέρος σε ασκήσεις με μπάλα, αν και σε ρόλο που διασφάλιζε ότι δεν θα εμπλακεί σε διεκδίκηση και έδειξε ότι μετρά αντίστροφα για την επάνοδο του.

Ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης της Δευτέρας 13/10 ακολούθησε ο Μάρκους Μπεργκ, μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στη διάρκεια του οποίου γυμναζόταν μόνος του.

Ο Σουηδός επιθετικός πήρε μέρος στο πρώτο κομμάτι του προγράμματος με το ζέσταμα και τις διατάσεις και ακολούθως, συμμετείχε στις ασκήσεις της για την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Μπεργκ είχε το ρόλο του μπαλαντέρ, ο οποίος έδινε τις πάσες στις ομάδες που είχαν την κατοχή και με αυτό τον τρόπο, απέφυγε την οποιαδήποτε διεκδίκηση της μπάλας.

Η επάνοδος του Μπεργκ σε πλήρεις ρυθμούς θα γίνει σταδιακά και με ασφάλεια, ώστε να μην παρθεί το ρίσκο μιας υποτροπής.

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου και αυτό θα συμβεί μόλις ο τραυματισμός του έχει επουλωθεί απόλυτα.

Αναμφίβολα, η μερική ενσωμάτωση του στην προπόνηση της ομάδας έχει και ψυχολογική σημασία για τον Μπεργκ.

Διπλή προπόνηση την Τρίτη

Πλην του Μπέργκ, ένα μέρος του προγράμματος ακολούθησε και ο Κότσαρης και στη συνέχεια οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν με ατομική προπόνηση.

Ο Μέντες έκανε θεραπεία και σήμερα το βράδυ αναμένεται να βγάλει μαγνητική, ο Μπαϊράμι ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Καρέλης και Μπερίσα απουσίασαν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στο Κορωπί και τις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Κυριακής 12/10 και το πρόγραμμα τους περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας υπό πίεση.

Την Τρίτη 14/10 οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 10:30 και στις 16:00, μιας και το τεχνικό τιμ έχει προγραμματίσει διπλή προπόνηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ