ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακόμα πιο κοντά στον Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-20 / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα στο Νίκο Νταμπίζα και τον εκπρόσωπο του Αργύρη Καμπετσή με τις δυο πλευρές να συζητούν για τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη συνεργασία των δυο πλευρών.

Ακόμα πιο κοντά ήρθαν ο Παναθηναϊκός με τον Αργύρη Καμπετσή μετά το ραντεβού που υπήρξε στην διάρκεια της Τρίτης ανάμεσα στο Νίκο Νταμπίζα και τον εκπρόσωπο του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν για αρκετή ώρα για όλες τις τελευταίες λεπτομέρειες και τα επόμενα βήματα που πρέπει να γίνουν ώστε να ολοκληρωθεί το deal τα επόμενα 24ωρα και ο διεθνής ποδοσφαιριστής να ενταχθεί άμεσα στον Παναθηναϊκό.

Οι εξελίξεις πλέον αναμένεται να τρέξουν μετά την Πέμπτη καθώς στις 12 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη και η επιστροφή της ομάδας Νέων της Ντόρτμουντ στη Γερμανία καθώς τώρα βρίσκεται στο εξωτερικό και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της.

Στόχος των πράσινων όπως έχουμε αναφέρει είναι η περίπτωση του Καμπετσή να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή και ο 19χρονος επιθετικός να ταξιδέψει στην Ολλανδία.

Πλην του Καμπετσή όπως έχουμε αναφέρει και τις προηγούμενες μέρες στο χέρι του “τριφυλλιού” είναι τόσο ο Μαρκ Σιφναίος όσο και ο Στέφανος Ρεγκάκος. Οι Δώνης-Νταμπίζας θα αποφασίσουν άμεσα αν θα προχωρήσουν τη μία ή και τις δυο περιπτώσεις για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού στην οποία τώρα υπάρχουν μόνο οι Πίσπας, Σέχου.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μένει στην Αθήνα και... βλέπουμε για Ολλανδία ο Κουρμπέλης
Η ακτινογραφία των τριών νεαρών υποψήφιων φορ του Παναθηναϊκού
Το έγγραφο της ΑΜΚ για Αλαφούζο και Πιεμπονγκσάντ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ