ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ακαλέ ο αντί-Γκοβού

Lens' forward Kanga Gauthier Akale (L) vies with Sochaux's Brazilian defender Carlao (R) during their French L1 football match Lens vs Sochaux, on February 19, 2011 at Felix Bollaert stadium in Lens, northern France. AFP PHOTO PHILIPPE HUGUEN (Photo credit should read PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images)
Lens' forward Kanga Gauthier Akale (L) vies with Sochaux's Brazilian defender Carlao (R) during their French L1 football match Lens vs Sochaux, on February 19, 2011 at Felix Bollaert stadium in Lens, northern France. AFP PHOTO PHILIPPE HUGUEN (Photo credit should read PHILIPPE HUGUEN/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Παναθηναϊκός είχε ευκαιρία από πέρυσι να αποκτήσει τον μεσοεπιθετικό της Λανς, Κανγκά Ακαλέ αλλά επέλεξε να πάρει τον Σίντνεϊ Γκοβού. Ο παίκτης ξανά-προτάθηκε και πλέον η περίπτωση του εξετάζεται σοβαρά...Αρέσει στους "πράσινους". (Vid)

Η ομάδα της Παιανίας, καθημερινά δέχεται βροχή από ποδοσφαιριστές που προτείνουν οι μάνατζερ και ένας από αυτούς είναι ο ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής της Λανς, Κανγκά Ακαλέ.

Η ομάδα του Ζεζουάλδο Φερέιρα φαίνεται πως έχει ψαχτεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με τον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει το θέμα, αν και όταν αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Γκοβού, (λογικά θα αποτελέσει παρελθόν, σύντομα).

Σύμφωνα με πληροφορίες της αθλητικής εφημερίδας "Εξέδρα" ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού συζητάει αυτές τις ημέρες για το μέλλον του, αφού το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα λήγει σε ένα μήνα.

Η περίπτωση να μείνει στην Λανς (θυμίζουμε υποβιβάστηκε) συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ο Ακαλέ ψάχνει κάτι που θα ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο...

...μια και φέτος η κατάσταση στην ομάδα του ήταν απογοητευτική τόσο γι' αυτόν όσο και για την Λανς. Επίσης δεν πρόκειται να βρει συμβόλαιο περισσότερο από 600.000-700.000 ευρώ, καθώς η τελευταία διετία δεν ήταν...διαφήμιση γι' αυτόν.

Έτσι δεν αποκλείεται ο Ακαλέ να έχει ήδη μιλήσει με τον καλό του φίλο Τζιμπρίλ Σισέ για να ρωτήσει ακριβώς τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό, με τον αστέρα των "πρασίνων" να κάνει ίσως έμμεσα ακόμη ένα δώρο στην ομάδα, λίγο πριν κουνήσει μαντήλι για άλλες πολιτείες.

Δείτε τον Ακαλέ σε δράση:

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ