ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αισιοδοξούν για Ευρώπη

Αισιοδοξούν για Ευρώπη
INTIME SPORTS

Στο Europa League πιστεύει πως θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν όπως είπε στη διοικούσα επιτροπή ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εκτιμά πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δε θα πάρει άδεια σε αντίθεση με τους "πράσινους".

Βέβαιος πως ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Europa League εμφανίστηκε ο Γιάννης Αλαφούζος μιλώντας την Παρασκευή στη διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η "SportDay", ο πρόεδρος της ΠΑΕ εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την αδειοδότηση των "πρασίνων", αλλά και σίγουρος πως ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν θα πάρει την άδεια να βγει στην Ευρώπη.

Σχετικά με την εγγυητική των 12 εκ. ευρώ που απαιτείται, δεν υπάρχει ανησυχία, καθώς ένα ποσό περίπου 7,5 εκ. ευρώ έχει διακανονιστεί ή θα διακανονιστεί προσεχώς με το Δημόσιο και τους παίκτες, ενώ τα υπόλοιπα θα υπερκαλυφθούν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το ομολογιακό δάνειο.

Ενδεικτικό της βεβαιότητας για συμμετοχή στην Ευρώπη είναι ότι επιταχύνονται οι διαδικασίες για να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα στη Λεωφόρο εγκαίρως, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, ακόμη και στις 17 Ιουλίου εφόσον το πρώτο ματς είναι εντός έδρας.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ