ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Καραγκούνη

Αισιοδοξία στον Παναθηναϊκό για Καραγκούνη

Αισιοδοξούν στον Παναθηναϊκό όσον αφορά την επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη στους "πράσινους".

Μπορεί στον Γιώργο Καραγκούνη να υπάρχει η σκέψη για επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ωστόσο, ούτε αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Sportday".

Οι συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για τον "τυπάρα" να πάρει την επιθυμητή απόφαση και να πει ότι γυρίζει στο "τριφύλλι".

Ο Καραγκούνης περιμένει προτάσεις από την Αγγλία και την Γερμανία και εφόσον προκύψουν τότε είναι λογικό να μειωθούν οι πιθανότητες επιστροφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο Καραγκούνης δεν ανανέωσε με την Φούλαμ αλλά η περίπτωση να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ομάδα του Λονδίνου δεν έχει εγκαταλειφθεί.

Ο Μάρτιν Γιολ τον έχει ακόμα στη λίστα του και εφόσον γίνουν ορισμένες μεταγραφικές κινήσεις που αποτελούν προτεραιότητα για τον σύλλογο της Αγγλίας τότε ο Ολλανδός προπονητής θα αποφασίσει για την τύχη του Γιώργου Καραγκούνη στην ομάδα.

Επίσης, ο Καραγκούνης δεν έχει απορρίψει την πρόταση της Μέλμπουρν Βίκτορι ωστόσο, δεν αποτελεί προτεραιότητα του.

Βασικό θέμα για τον Καραγκούνη είναι επίσης, η συμμετοχή της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ και η επιθυμία του να είναι στις επιλογές του Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζει ότι αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό θα ταλαιπωρείται λιγότερο στις μετακινήσεις.

Δεν αναμένονται εξελίξεις μέχρι την Κυριακή και η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ