ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άγιαξ - Παναθηναϊκός στις 10 Ιουλίου

Άγιαξ - Παναθηναϊκός στις 10 Ιουλίου

Στην Ολλανδία θα βρίσκεται στις 10 Ιουλίου ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Άγιαξ σε φιλικό παιχνίδι.

Την ευκαιρία να κοντραριστεί με τον Άγιαξ, σε ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν θα έχει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας τους.

Οι πράσινοι θα βρίσκονται στην "χώρα της τουλίπας" από τις 3 έως τις 12 Ιουλίου πραγματοποιώντας το βασικός στάδιο προετοιμασίας τους και όπως έγινε γνωστό στα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης, οι ''πράσινοι'' θα δώσουν φιλικό με τον Αίαντα, στο γήπεδο της ερασιτεχνικής ομάδας SV Epe στις 10 Ιουλίου στα πλαίσια των εορτασμών για την συμπλήρωση 75 χρόνων από την ίδρυση της.

Θα πρέπει φυσικά να σημειώσουμε πως ο Άγιαξ είναι ένας από τους πέντε υποψήφιους αντιπάλους του Παναθηναϊκού στα προκριματικά του Champions League.

Όπως επίσης και το γεγονός ότι οι Ολλανδοί στην αναφορά τους στέκονται στις δυο προηγούμενες φορές που οι δυο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες σε επίσημα ματς και συγκεκριμένα τη σεζόν 1970-71 στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών, αλλά και τον Απρίλιο του 1996 στα ημιτελικά του Champions League.

Άγιαξ - Παναθηναϊκός στις 10 Ιουλίου
Άγιαξ - Παναθηναϊκός
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ