ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άδεια σε επτά κομμένους... 19 παρόντες στην πρώτη

Άδεια σε επτά κομμένους... 19 παρόντες στην πρώτη
Τοτσέ Βελάσκες Βιτόλο INTIME SPORTS

Επτά ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν θα είναι στην πρώτη της νέας σεζόν την Τετάρτη όπου θα βρεθούν 19 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων 8 που πέρσι έπαιζαν στην ομάδα Νέων. Νέο πρόσωπο μόνο ο Μπαϊράμι. Παρών ο Γιούρκας που μένει στο Τριφύλλι απών ο Κοτσόλης που μάλλον δεν θα ανανεώσει με τους πράσινους.

Την Τετάρτη (26/6) το πρωί στις 8.00π.μ. θα πραγματοποιηθεί η πρώτη της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό η οποία θα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και ίσως για πρώτη φορά θα γίνει με μόλις 19 πράσινους παρόντες.

Οι παίκτες που θα δώσουν το παρών στο αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού θα είναι οι Μπαϊράμι, Ζέκα, Αναγνωστόπουλος, Αναστασόπουλος, Αποστολόπουλος, Γιαννιτσάνης, Δώνης, Καρνέζης, Κουσίδης, Λαγός, Μαυρίας, Μουζακίτης, Ντίνας, Ρισβάνης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Σταματάκης, Ταμπάκης και Χουχούμης.

Από εκεί και πέρα απόντες λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική Νέων θα είναι οι Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος και Μαρινάκης.

Υπάρχουν όμως και επτά ποδοσφαιριστές που είναι κομμένοι, δεν υπολογίζονται από τον Γιάννη Αναστασίου και έχουν έξτρα άδεια μέχρι τις 12 Ιουλίου καθώς τους προτάθηκε η επιλογή είτε να έρθουν στις 27 Ιουνίου είτε στις 12 Ιουλίου και όλοι επέλεξαν το δεύτερο.

Οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και είναι άγνωστο αν θα παραμείνουν γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι εξ αυτών να στιλώσουν τα πόδια τους και να μείνουν στα συμβόλαια τους είναι οι Βελάσκες, Πίντο, Χαμπίμπ, Βιτόλο, Κουίνσι, Φορναρόλι και Τοτσέ.

Όλοι τους έχουν ενημερωθεί εδώ και μέρες για τις προθέσεις του Παναθηναϊκού και είναι σε αναζήτηση της νέας ποδοσφαιρικής τους στέγης.

Το πρωί μετά τις 08:00, στην Παιανία οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις, καρδιολογικό έλεγχο και εργομετρικά. Το απόγευμα, στις 19:00 θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Μένει ο Γιούρκας, φεύγει ο Κοτσόλης

Από εκεί και πέρα και με βάση τους ποδοσφαιριστές που θα είναι παρόντες την Τετάρτη (26/6) στην πρώτη του Παναθηναϊκού προκύπτει το συμπέρασμα πως ο Γιούρκας Σεϊταρίδης θα παραμείνει στο Τριφύλλι.

Ο διεθνής άσος τα είχε βρει σε όλα σε μια πρώτη συζήτηση με τους πράσινους πριν φύγει για διακοπές και τις επόμενες μέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αντίθετα ο Στέφανος Κοτσόλης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό καθώς οι πράσινοι αναμένεται να στηριχθούν στην τριάδα Καρνέζη, Καπίνο, Ταμπάκη και τον Αναγνωστόπουλο ως τέταρτο και μόνο αν υπάρξει κάποια πώληση η αποχώρηση ίσως υπάρξει αλλαγή δεδομένων στο θέμα του 33χρονου γκολκίπερ των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ