ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Τσοκάνη, Καμαβουάκα κόντρα στον ΠΑΟΚ

Χωρίς Τσοκάνη, Καμαβουάκα κόντρα στον ΠΑΟΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (29/01, 17:15), με τους Τάσο Τσοκάνη, Γουίλσον Καμαβουάκα να μένουν εκτός λόγω προβλήματος τραυματισμού. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Έλληνα τεχνικού.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ (29/01, 17:15) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τάσου Τσοκάνη, Γουίλσον Καμαβουάκα καθώς και του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Γιώργος Κούσας και Μάρκο Μαρκόβσκι που έμεινα εκτός απ' το ματς του Κυπέλλου με τον "Δικέφαλο" λόγω ίωσης και για λόγους ξεκούρασης αντίστοιχα.

Αναλυτικά: Κυριακίδης, Κολοβούρης, Κούσας, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας, Ρότσα, Κουτρομάνος, Μάκος, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Λόπες, Ρόσα, Κλέσιο, Μουνιός, Μαρκόβσκι, Γιαννιώτης.

Μάλιστα, ο Μάκη Χάβος ζήτησε, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, απ' τους φιλάθλους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στην αναμέτρηση με τον "Δικέφαλο":

"Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στη διοίκηση και σε όλη όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την υποδοχή και την αγάπη με την οποία με περιβάλλουν. Τους καλώ να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας μας στον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ και όλους τους υπόλοιπους αγώνες, ενισχύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ