ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χωρίς Αφρικανούς και Τσοκάνη στο ΟΑΚΑ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ EUROKINISSI SPORTS

O Παναιτωλικός ταξιδεύει στην Αθήνα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ και ο Γιάννης Ματζουράκης δεν υπολογίζει στους Ουάρντα και Καμαβουάκα - αμφότεροι διεθνείς προετοιμάζονται για το Κόπα Άφρικα - και τον άρρωστο, Τσοκάνη.

Με τρία προβλήματα - πέραν των γνωστών κι εδώ και καιρό απόντων Τάσου Παπάζογλου και Μιγκέλ Ροντρίγκες - ταξιδεύει ο Παναιτωλικός στην Αθήνα, για την εκτός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ, την Τετάρτη 4 Γενάρη στις 17:15.

Ο Τάσος Τσοκάνης ταλαιπωρείται από ίωση ενώ οι Αμρ Ουάρντα και Γουίλσον Καμαβουάκα προετοιμάζονται με τις εθνικές τους ομάδες ενόψει του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής (ή Κόπα Άφρικα όπως έχει επικρατήσει).

Ο πρώτος είναι στην τελική λίστα της εθνικής Αιγύπτου, έτσι όπως καταρτίστηκε από τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ, ενώ ο δεύτερος στην αντίστοιχη ΛΔ του Κονγκό.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γιάννη Ματζουράκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ: Κουτρομάνος, Μαλής, Κούσας, Μουνιός, Ρόσα, Κλέσιο, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Μιχάι, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Κριστιάνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ