ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χάβος: "Να μην είμαστε ασανσέρ"

Χάβος: "Να μην είμαστε ασανσέρ"
Χάβος INTIME SPORTS

Ο Μάκης Χάβος σε συνέντευξή του τόνισε πως στόχος του Παναιτωλικού είναι να παραμείνει στην κατηγορία, παραδέχτηκε πως είναι ευχαριστημένος με την ως τώρα συγκομιδή, ενώ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον Παναιτωλικό, τους στόχους του, το ελληνικό πρωτάθλημα και τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Μάκης Χάβος σε συνέντευξή του στη "Δημοκρατία", η οποία θα δημοσιευτεί αύριο.

Δείτε απόσπασμα από όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός:

Το ξεκίνημα για τον Παναιτωλικό είχε τρία δύσκολα ματς, με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Πανθρακικό. Είστε ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα;

Όταν έχεις δύο παιχνίδια, όπως με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, και μαζεύεις τρεις βαθμούς, δεν μπορείς παρά να είσαι ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή. Ίσως να μπορούσαμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και στο ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό, αλλά δόξα τω Θεώ είμαστε ικανοποιημένοι. Στη Θράκη δεν ήμαστε καθόλου καλοί.

Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι για τον Παναιτωλικό;

Στόχος μας είναι η παραμονή, όπως άλλωστε έχουμε ορίσει και με τη διοίκηση. Ο Παναιτωλικός πρέπει να πάψει να είναι ασανσέρ στη Σούπερ Λιγκ. Από κει και πέρα θέλουμε να παίξουμε και καλό ποδόσφαιρο, προκειμένου να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Πιστεύετε ότι το πρωτάθλημα με τόσα οικονομικά προβλήματα αντέχει 18 ομάδες στη Σούπερ Λιγκ;

Ο αριθμός των ομάδων πρέπει κάπου εκεί να είναι. Τώρα αν είναι 18 ή 16 δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα. Το πρωτάθλημα και με 18 ομάδες είναι ενδιαφέρον.

Έχοντας αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, πιστεύετε ότι μπορεί να «χτυπήσει» την πρώτη θέση από τον Ολυμπιακό;

Δεν ξέρω αν μπορεί να «χτυπήσει» την πρώτη θέση, πάντως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται δυνατός από το ξεκίνημα της σεζόν. Μπορεί να μην παίζει το εξαιρετικό ποδόσφαιρο, αλλά είναι μια ομάδα σοβαρή και πειθαρχημένη. Επιπλέον, έχει κάποιους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν τεράστια προσωπικότητα, αλλά και έναν πολύ καλό προπονητή, όπως ο Χουμπ Στέφενς. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός παραμένει σταθερή δύναμη και ενισχύθηκε σημαντικά στις μεταγραφές. Θεωρώ ότι θα γίνει μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έχετε διατελέσει προπονητής στον ΠΑΟΚ. Θεωρείτε ότι είναι δύσκολος ο πάγκος του;

Όλοι οι πάγκοι είναι δύσκολοι, όμως όσο πιο μεγάλη είναι η ομάδα, τα πράγματα είναι δυσκολότερα για τον προπονητή και η πίεση μεγαλύτερη. Επομένως, σίγουρα είναι πιο δύσκολο να είσαι προπονητής στον ΠΑΟΚ από ό,τι σε κάποιες άλλες ομάδες.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ