ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Χαριστέας: "Το βραβείο για τον πρόεδρο"

Χαριστέας: "Το βραβείο για τον πρόεδρο"
INTIME SPORTS

Ο Άγγελος Χαριστέας βραβεύτηκε ως πολυτιμότερος παίκτης της 29ης αγωνιστικής και αφιέρωσε το βραβείο στον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα

Το βραβείο του MVP της 29ης αγωνιστικής της Super League απονεμήθηκε τη Δευτέρα (30/4) στον Άγγελο Χαριστέα.Το βραβείο απονεμήθηκε από τον παλαίμαχο τερματοφύλακα του Παναιτωλικού Θεόφιλο Ντόκα.

Ο Χαριστέας ψηφίστηκε από τους φιλάθλους ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής για την εμφάνισή του στο ματς με τον Άρη.

Μετά τη βράβευσή του ο Άγγελος Χαριστέας δήλωσε: " Δυστυχώς ο υποβιβασμός της ομάδας μου δεν μου επιτρέπει να χαρώ το βραβείο, όπως στην περίπτωση που η ομάδα είχε εκπληρώσει τους στόχους της.

Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν και με ανέδειξαν σ' αυτή τη θέση την 29η αγωνιστική, όταν ο Παναιτωλικός σημείωσε μια ιστορική νίκη απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Άρης.

Το βραβείο το αφιερώνω στους ανθρώπους της ομάδας. Κυρίως στον πρόεδρο που μου έδειξε εμπιστοσύνη. Αυτό που θέλω να του πω είναι να έχει κουράγιο και δύναμη να ανεβάσει ξανά την ομάδα εκεί που ανήκει".

Στα αγωνιστικά, οι παίκτες του Παναιτωλικού, μετά το ρεπό του σαββατοκύριακου επέστρεψαν την Δευτέρα στις προπονήσεις.

Η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει στις 18.00 το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με την ΑΕ Μεσολογγίου στο EMILEON SportCenter (18.00).

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ