ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Βάρος στην τακτική από τον Χάβο

Βάρος στην τακτική από τον Χάβο

Ασκήσεις στην τακτική καθώς και στην τεχνική με την μπάλα εκτέλεσαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης. Τρεις ποδοσφαιριστές θα βρεθούν στην μπουτίκ της ομάδας, το Σάββατο.

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Μάκης Χάβος, κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης, υπέβαλλε τους ποδοσφαιριστές του σε ασκήσεις τακτικής αλλά και τεχνικής με την μπάλα, ενώ ακολούθησε και προπονητικό δίτερμα.

Στην προπόνηση συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ για την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη μία απογευματινή για τις 18:00, στο EMILEON.

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου ανοίγει ξανά η μπουτίκ της ομάδας, στην οποία θα παραβρεθούν οι εξής τρεις ποδοσφαιριστές, Γιώργος Κούσας, Νίκος Μηλιός και Αντρέ Άλβες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

"Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η μπουτίκ ανοίγει και πάλι δίνοντας τη δυνατότητα στους φίλους του Παναιτωλικού να προμηθευτούν αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.

Από τις 10.00 έως τις 14.00 μικροί και μεγάλοι μπορούν να δουν, να δοκιμάσουν, να αγοράσουν τα προϊόντα της και να ντυθούν στα χρώματα του Παναιτωλικού.

Στις 11.30 στη μπουτίκ θα βρεθούν τρείς ποδοσφαιριστές μας. Ο Γιώργος Κούσας, ο Νίκος Μήλιος, ο Αντρέ Άλβες! Για να υπογράψουν αυτόγραφα, να φωτογραφηθούν, να γνωριστούν και να συζητήσουν με τους μικρούς και μεγάλους φίλους τους.

Υπενθυμίζεται ότι αυθεντικά προϊόντα του Παναιτωλικού μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι και από το e-shop, μπαίνοντας στην αντίστοιχη ενότητα που υπάρχει στην αρχική σελίδα του επίσημου site της ομάδας."

Σε ο,τι αφορά τα εισιτήρια για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο, η ομάδα του Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

"Για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Ατρόμητος – Παναιτωλικός την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου (ώρα έναρξης 18.15), η ΠΑΕ Ατρόμητος θα παραχωρήσει τη Θύρα 1 του γηπέδου της, έξω από την οποία θα λειτουργήσει εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα και θα διαθέσει εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ.

Καλούμε τους φίλους του Παναιτωλικού να βρεθούν έγκαιρα στο γήπεδο για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και να επιδείξουν φίλαθλο πνεύμα στηρίζοντας την ομάδα μας."

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ