ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Το ευχαριστώ του Ουάρντα στον Παναιτωλικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Παναιτωλικός, Ουάρντα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμρ Ουάρντα είναι και επισήμως παίκτης του ΠΑΟΚ και θέλησε με μια ευχαριστήρια δήλωση να αποχαιρετήσει τον Παναιτωλικό και τον κόσμο της ομάδας του Αγρινίου.

Η μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και τυπικά με την ανακοίνωση της από πλευράς της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και ο Παναιτωλικός για να ανακοινώσει τη συμφωνία και παράλληλα να φιλοξενήσει μια ευχαριστήρια δήλωση του Αιγύπτιου στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Ο νεαρός μέσος χαρακτήρισε οικογένεια τον Παναιτωλικό και ευχαρίστησε άπαντες για αυτόν τον 1,5 χρόνο που πέρασε στο σύλλογο και τον τρόπο με τον οποίο του φέρθηκαν.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία παραχώρησης με μεταγραφή του Αμρ Ουάρντα στον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στην ομάδα μας, τον επαγγελματισμό του και τη συμπεριφορά του στο διάστημα της συνεργασίας μας, ευχόμενη καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται με την Εθνική Αιγύπτουστο «African Cup of Nations 2017», έκανε την παρακάτω δήλωση:Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και του Αγρινίου, για όσα έκαναν για μένα τον ενάμιση χρόνο που βρέθηκα εκεί. Ο Παναιτωλικός είναι η ομάδα που με βοήθησε πάρα πολύ στην καριέρα μου.

Από την πρώτη μέρα όλοι με υποδέχτηκαν με χαμόγελο και με στήριξαν. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι έκανα ότι μπορούσα να τους κάνω ευτυχισμένους. Ο Παναιτωλικός θα είναι πάντα η οικογένειά μου και θα βρίσκω ευκαιρίες να επισκέπτομαι το Αγρίνιο και τους φίλους μου εκεί. Εύχομαι η ομάδα που μου πρόσφερε τόσα πολλά να πετύχει ότι καλύτερο".

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΡΟΣΑ ΚΑΙ ΜΥΓΑΣ

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες του Παναιτωλικού την Τρίτη (24/1) συνέχισαν την προετοιμασία τους με μια αρκετά δυνατή προπόνηση με το πρόγραμμα μετά την προθέρμανση να περιλαμβάνει passing game και δίτερμα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παπάζογλου. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.00 το πρωί στο Emileon.

Να σημειώσουμε ότι ο Ρόσακαι ο Μύγας που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους την 20η αγωνιστική (Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός) ο πρώτος και την 21η αγωνιστική (Παναιτωλικός – Πλατανιάς) ο δεύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ