ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τεννές: "Κόντρα στους μεγάλους παίζουμε με 10"

Τεννές: "Κόντρα στους μεγάλους παίζουμε με 10"
INTIME SPORTS

Δυσαρεστημένος από τη διαιτησία εμφανίστηκε ο Μπάμπης Τεννές, ο οποίος όμως προτίμησε να κρατήσει τον θυμό του και να δει πρώτα τηλεοπτικά τις φάσεις.

Σκασμένος ήταν ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό κι αυτό γιατί όπως δήλωσε η ομάδα του έκανε εξαιρετική εμφάνιση, αλλά δεν πήρε αυτό που άξιζε.

Ο Έλληνας προπονητής, δεν μίλησε συγκεκριμένα για διαιτησία αφού προτιμά να δει πρώτα τις φάσεις στη τηλεόραση, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ο Παναιτωλικός παίζει με παίκτη λιγότερο.

"Ένας εξαιρετικός Παναιτωλικός, με εξαιρετική τακτική, πάθος και τρεξίματα, αποσυντόνισε τον μεγάλο αντίπαλό του, αλλά δεν πήρε κάτι θετικό. Το γιατί θα το δούμε και θα το συζητήσουμε αύριο. Σήμερα δεν πρέπει να πω τίποτα περισσότερο. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ είναι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη και να νικήσει την Τρίτη", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για το αν αναφέρεται σε κάποιες φάσεις και αν έχει αμφιβολία: "Είμαι σίγουρος, αλλά καλό είναι να έχω και την τηλεοπτική συμβουλή".

Για τις αλλαγές των έμπειρων παικτών του: "Καμία σχέση δεν έχουν οι αλλαγές με τις αποδόσεις των ποδοσφαιριστών. Τις έκανα για προστασία γιατί διέκρινα πως δεν είχαμε τύχη".

Για το συναίσθημα που του αφήνει το ματς: "Φεύγουμε πάρα πολύ δυσαρεστημένοι. Μια προσπάθεια δεν είχε ανταπόδοση. Το γιατί δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση του αντιπάλου μας".

Για τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό και τους λόγους που ήρθαν: "Αν απαντήσω ευθέως θα έχουμε άλλα θέματα. Εκείνο που λέω είναι πως απέναντι σε μεγάλες ομάδες έχουμε παίξει με παίκτη λιγότερο. Άλλες φορές ήταν σωστές, άλλες πάλι όχι. Πάντα προσπαθούμε όμως.Στην Θεσσαλονίκη μείναμε από το 5ο λεπτό με 10 παίκτες, με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι και σήμερα δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από την ήττα".

Για την έλλειψη βαθμών: "Με τις καλές εμφανίσεις δεν κερδίζουμε βαθμούς και πρέπει να προσθέτουμε βαθμούς στο σακούλι".

Για τον Ολυμπιακό: "Ο Παναιτωλικός είχε καλή τακτική λειτουργία, περίμενα πιο πιεστικό τον Ολυμπιακό, αλλά έχω την εντύπωση πως ήταν περισσότερο κουρασμένος".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ