ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Τελευταία παράσταση για Βιγιαφάνιες με Καλλονή

Τελευταία παράσταση για Βιγιαφάνιες με Καλλονή

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες θα φορέσει, το Σάββατο στο ματς με την Καλλονή, για τελευταία φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού. Πρώτη προπόνηση για Οσμάρ "Μαλέβο" Φερέιρα. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Ματζουράκη.

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με την Καλλονή, το Σάββατο (15:00) για την 20η αγωνιστική της SuperLeague, με τον Αργεντινό επιτελικό μέσο, Λούκας Βιγιαφάνιες, να συμπεριλαμβάνεται για τελευταία φορά στην αποστολή της ομάδας του Αγρινίου, πριν πάρει το δρόμο για την Αθήνα προκειμένου να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Ματζουράκης δεν είχε κανένα πρόβλημα στον καταρτισμό της αποστολής για το ματς με τις "σαρδέλες", πρώην του ομάδα, και ανακοίνωσε την καλύτερη δυνατή αποστολή. Σε αυτή είναι τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της τρέχουσας περιόδου, Κριστιάνο και Αλεξίεβιτς, όχι όμως και το τρίτο.

Ο Οσμάρ Φερέιρα έκανε την Παρασκευή την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Παναιτωλικού (διακρίνεται στη φωτογραφία με τον Λούκας Βιγιαφάνιες) αλλά φυσικά δεν ήταν δυνατό με το "καλημέρα" να μπει στην αποστολή. Ακολουθεί εντατικό πρόγραμμα για να κάνει το ντεμπούτο του στο επόμενο ματς της ομάδας του Αγρινίου.

Αναλυτικά οι 19 εκλεκτοί του Γιάννη Ματζουράκη: Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μύγας, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Κόρσιενς, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Πάουλο, Μάκος, Βασιλούδης, Κριστιάνο, Αλεξίεβιτς.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ