ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Συμφώνησε με Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος

Συμφώνησε με Παναιτωλικό ο Παπαδόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τα βρήκε σε όλα με τον Παναιτωλικό και την Τετάρτη (1/2) θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ενώ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Ως παίκτης του Παναιτωλικού πρέπει να λογίζεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος καθώς ο έμπειρος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του Αγρινίου.

Ο διεθνής φορ αναμένεται να ταξιδέψει την Τετάρτη (1/2) στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Άλλωστε ως ελεύθερος πλέον μπορεί να πάρει μεταγραφή και μέχρι τις 10/2.

Ο "Παπ" δεν αποκλείεται την Τετάρτη να κάνει και την πρώτη του προπόνηση ενώ το πρώτο παιχνίδι της νέας του ομάδας είναι κόντρα στην πρώην, τον Ατρόμητο, το Σάββατο και δεν αποκλείεται από τη στιγμή που μέχρι τώρα έκανε κανονικά προπονήσεις να βρεθεί ως αντίπαλος της ομάδας του Περιστερίου.

ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΝΤΑΡΜΣΤΑΤ

Εν τω μεταξύ στην Bundesliga με τη φανέλα της Ντάρμστατ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουίλσον Καμαβουακά ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναιτωλικό κοινή συναινέσει. Ο έμπειρος μέσος ανακοινώθηκε ήδη από το σύλλογο της Γερμανίας και έκανε και την πρώτη του προπόνηση.

Από εκεί και πέρα ο Ρότσα δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 22αγωνιστική (ΑΟΚ– Παναιτωλικός) ενώ σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση περιελάμβανε παιχνίδια με μπάλα και ασκήσεις τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση.

Συμμετείχε για πρώτη φορά ο Ζαχαρίας Καβουσάκης, ενώ μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Τάσος Παπάζογλου. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Τσοκάνης. Πρόγραμμα αποφόρτισης ο Μύγας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ